Ce diferență de vârstă era între Mihaela Rădulescu și Dani Oțil. Diva de Monaco, mult mai bătrână decât prezentatorul!

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format unul dintre cele mai în vogă cupluri ale showbiz-ului românesc. Relația lor a fost una serioasă și s-a întins pe durata a 5 ani de zile, după care au decis să meargă pe drumuri separate. Vedetele s-au iubit cu patos în ciuda gurilor rele, care îi atacau din cauza diferenței de vârstă. Câți ani îi despart pe cei doi. 

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format un cuplu / foto: Antena 1
Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format un cuplu / foto: Antena 1

La o perioadă de timp după despărțire, „Diva de Monaco” a s-a mutat în Italia după ce a început o relație cu Felix Baumgartner, în timp ce Dani s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, femeia care l-a făcut tată pentru prima dată în anul 2021, când Tiago a venit pe lume. Cu toate că acum ambii au vieți separate, relația lor pasională și plină de intrigă încă stârnește curiozități în rândul fanilor, cum ar fi cea legată de diferența de vârstă dintre ei. 

Cu câți ani este mai mare Mihaela Rădulescu decât fostul iubit, Dani Oțil 

Mihaela și Dani au fost un alt exemplu că dragostea nu ține cont de vârstă. Cei doi și-au trăit anii de iubire memorabil, în ciuda celor 11 care îi despărțeau: „Diva de Monaco” are 54 de ani (3 august 1969), iar prezentatorul matinalului de la Antena 1 are 43 de ani (24 august 1980). Deși povestea lor de iubire a avut un final neașteptat, după ceva timp de la producerea ei, Dani Oțil a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostei iubite:

„Bineînțeles că există viață după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viață. Am avut două relații, a câte șapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun rarisim. Eu și Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă”, mărturisea în urmă cu ceva timp Dani Oțil.

Competivitatea, mărul discordiei în relație 

Cu toate că se iubeau, de multe ori sentimentele păleau în fața competivității dintre cei doi. Invitat în podcastul lui Speak, Dani Oțil a relatat un episod neplăcut dintre el și Mihaela, care i-a lăsat un gust amar:

„Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea: «Păi, asta am făcut eu acum zece ani». Și te desfundai, îți dai seama. Eu îi ziceam: «Bă, tu știi că eu m-am dat de pe tiroliană de pe stâlpul…» și ea zicea: «Tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare». Eu m-am simțit super de c****”, a spus Dani Oțil, pe YouTube, ca invitat în emisiunea online a lui Speak.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net