Mihaela Rădulescu, dezvăluiri din dormitor. Ce spune despre partidele sale de amor: „Eu după ce fac dragoste, aș...”

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute nume din România. Deși s-a retras din televiziune, ea rămâne în continuare una dintre cele mai iubite și de succes femei din showbiz-ul românesc. Pentru ea este important să trăiască viața așa cum simte, alături de persoanele pe care le iubește, motiv pentru care a decis, în urmă cu mai mulți ani, să părăsească România, pentru a-și trăi povestea de dragoste alături de parașutistul Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri incendiare
Mihaela Rădulescu, dezvăluiri incendiare

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri incendiare

Vedeta a fost mereu sinceră și deschisă, indiferent de subiect, motiv pentru care nu a ezitat să vorbească despre partidele ei de amor. În urmă cu câțiva ani făcea dezvăluiri incendiare din viața intimă.

Sunt multe lucruri pe care le faci dacă într-adevăr ai făcut dragoste. Dacă acolo a fost atâta iubire încât să fi făcut dragoste. Noi, fetele, o simţim din cap până în picioare. Eu după ce fac dragoste aş lua-o de la capăt. Dacă eram băiat, ţi-aş fi spus că după dragoste aş face sex”, spunea, în urmă cu ceva vreme, Mihaela Rădulescu. 

Cum a fost prima noapte de amor a Mihaelei Rădulescu

Acum ceva timp, Mihaela Rădulescu a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista Tango, cum a fost prima ei experiență sexuală. Potrivit spuselor acesteia, totul s-a întâmplat pe vremea când avea 17 ani și avea o relație cu un băiat „prea timid” pentru ea, a mărturisit Mihaela.

Experiența sexuală nu a fost deloc una plăcută pentru vedetă, căci lipsa de experiență a partenerului său și stângăcia cu care a tratat actul sexual au fost lucrurile care i-au lăsat, din păcate, un gust amar. Într-o notă umoristică, Mihaela Rădulescu și-a umilit primul partener de sex, spunând că este de părere că și astăzi s-ar putea ca el să mai aibă probleme...în dormitor!

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării.

Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”, a spus Mihaela Rădulescu, pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net