Mihaela Rădulescu și-a umilit fostul iubit: „Cred că și astăzi are probleme la așternut”

Ultima actualizare:

Povestea primei nopți de amor a vedetei Mihaela Rădulescu este una spumoasă și plină de umor, oferind o privire în culisele unei experiențe adolescentine care a lăsat amprente. Diva de Monaco nu a ezitat să împărtășească această poveste amuzantă din trecutul ei, oferind fanilor săi o privire sinceră în lumea sa personală.

Mihaela Rădulescu. Foto: arhiva.
Mihaela Rădulescu. Foto: arhiva.

Prima noapte de amor a Mihaelei Rădulecu

Întrebată cum a decurs prima sa noapte de amor, Mihaela Rădulescu a răspuns cu sinceritate și haz. La vârsta de aproape 17 ani, cu o curiozitate intensă și o dorință evidentă, vedeta a preluat inițiativa, iar noaptea s-a transformat într-o experiență dezastruoasă, din cauza timidității și stângăciei primului ei iubit.

Cum l-a caracterizat Diva de Monaco pe primul său iubit

Cu o doză sănătoasă de autoironie, Mihaela Rădulescu l-a caracterizat pe partenerul ei de atunci drept un adolescent stângaci și complexat. Într-un interviu pentru revista Tango, vedeta a povestit: „Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”.

Această mărturisire onestă și amuzantă oferă privitorilor o imagine autentică a trecutului lui Mihaela Rădulescu și arată că și celebritățile au momente jenante în viața lor personală.

Cât câștigă vedeta la evenimentele la care participă

Pe lângă revelațiile picante despre prima noapte de amor, Mihaela Rădulescu rămâne o prezență solicitată la evenimente și apariții publice. Cu o carieră bogată în media, vedeta nu ezită să-și pună la preț timpul și notorietatea. Potrivit informațiilor de pe libertatea.ro, Mihaela Rădulescu cere cel puțin 5.000 de euro pe oră pentru a participa la un eveniment. Această sumă reflectă valoarea și experiența sa în industrie, iar cererea sa ridică standardele pentru prezențele vedetelor în lumea evenimentelor mondene.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net