Așa arată „cuibușorul de nebunii” de la Monaco unde locuiesc Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. FOTO

Mihaela Rădulescu (53 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner. Cu toate că cei doi sunt pasionați de sporturile extreme și mai mereu sunt plecați în diverse destinații, atunci când revin acasă se bucură de liniștea oferită de locuința luxoasă în care „Diva de Monaco” se simte în largul ei.

Mihaela Rădulescu / foto: arhiva Click!
Mihaela Rădulescu / foto: arhiva Click!

Vedeta a decis să decoreze locuința după bunul plac locuința din Moncao, mai ales că printre pasiunile ei se numără designul de interior. Recent, Mihaela Rădulescu a vorbit împărtășit primele imagini din locuința pe care o împarte cu Felix Baumgartner. 

Mihaela Rădulescu și locuința ei de vis 

Cunoscută pentru discreția cu care tratează anumite aspecte ale vieții sale, Mihaela Rădulescu oferă rareori mici detalii publicului legate de diverse aspecte. În imaginile postate de vedetă în social media, se poate observa rafinamentul și eleganța cu care a decorat totul, dar și draperiile în formă de rochie pentru care a optat.

De asemenea, vedeta are un loc preferat: terasa. Priveliștea este absolut superbă și Mihaela are grijă să își savureze cafeaua pe terasă și să practice sport.

Mihaela Rădulescu: „Îmi fac singură piața și curățenia”

În urmă cu ceva timp, fosta vedetă de televiziune mărturisea cât de important este pentru ea ca locul în care își petrece timpul să fie organizat după bunul plac. Mihaela Rădulescu nu se dă înapoi de la treburile casnice, așa că a fost o mare mirare pentru mulți să afle că ea este cea care se ocupă de curățenie în casă și de făcut piața. 

„Sunt Leoaică, îmi place mult acasă și casa trebuie să mă reprezinte, categoric. Am tot achiziționat piese de mobilier sau artă, iubesc materialele de calitate, culorile neutre, stilul art-deco… E mult de povestit aici, sunt extrem de pasionată de decorul interior, de curățenie și cozyness… Gătesc des, invit prieteni la masă, îmi fac singură piața și curățenia (sunt moldoveancă, la naiba!). Diva e activată doar la ieșirile în oraș, la filmări, când e neapărat nevoie de prezența ei”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru VIVA!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net