Gabriela Cristea, mustrări de conștiință cu privire la fetițele sale. Ce s-a întâmplat cu vedeta: „Îmi dau seama că..”

Gabriela Cristea (49 de ani) are în ultima perioadă o agendă foarte încărcată! Fie se ocupă de afacerea cu rochii, fie de cea cu delicatesuri culinare sau fie este la emisiunea „Capriciile iubirii”, de la Antena Stars, pe care o prezintă, se pare că toate aceste activități nu prea îi mai permit să stea cu cele două fiice ale sale: Victoria și Iris pe care le are împreună cu Tavi Clonda (44 de ani). Astfel, că într-o postare recentă, bruneta a vorbit despre toate frământările sale lăuntrice.

„Ca totul să meargă uns către dezastru, am dus-o pe Victoria la școală și m-am oprit să o duc și pe Iris la grădiniță și vreau să vă zic că am stat 20 de minute să o las la grădiniță. Nu mai vrea, gata, s-a plictisit. Așteaptă vacanța. A mai rămas puțin până pe 1 iunie și teoretic după 1 iunie nu mai funcționează școala și cu grădinița (pentru Victoria și Iris – n.r). Am stat cu ea 20 de minute timp în care ea a plâns cu lacrimi de mărgăritare, efectiv îi țâșneau lacrimile din ochi că vrea să rămână cu mine. 

Îmi dau seama că pe zi ce trece ar trebui să petrec din ce în ce mai mult timp cu ele și din păcate nu pot pentru că știți că programul meu este unul complicat. Înainte să plec spre studio, o jumătate de oră am de petrecut cu ele. Am ajuns la concluzia că nu stau suficient cu fetele și încerc să mă gândesc dacă nu cumva m-am transformat într-o mamă de weekend. Este complicat! Tot ce îmi doresc este să stau cu copiii mei”, a spus Gabriela Cristea.

Din rău în mai rău

Vedeta le-a mai povestit prietenilor virtuali că nu doar aceasta este singura lor problemă:

„Eu mi-am început săptămâna, foarte, foarte rău. În primul rând că m-am trezit de dimineață cu niște probleme de sănătate, nu m-am simțit foarte bine. Voi cum faceți când nu sunteți ok, cum vă recuperați în momentul în care aveți o situație mai delicată?

Eu de exemplu mi-am anulat totul până la prânz și mă voi duce acasă să stau în pat. Nu știu dacă voi reuși să dorm. Nu am avut un weekend greu, ba din contră am avut un weekend super frumos doar că de dimineață nu a fost bine”.

Click! spune

De ani buni, Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda, iar împreună au două fetițe superbe, Victoria și Iris. Cei doi au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015 și cununia religioasă în august 2019, când vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă și a pășit în fața altarului alături de bărbatul care a cucerit-o.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
emily burghelea jpg
Locația, florile și logistica au fost cel mai greu de realizat la nuntă Andei Adam cu Joseph Adam
Banner dependenți păcănele
cristina vasiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net