Motivul pentru care Gabriela Cristea nu își face operație la stomac! Mama adoptivă a dat-o de gol cum se simte vedeta

#Exclusiv Click!

Multe persoane, mai ales din mediul online, au ales, în ultima perioadă, să îi trimită Gabrielei Cristea (49 de ani) mesaje publice în care îi spuneau că s-a îngrășat. Așa că recent prezentatoarea de televiziune a ales să facă un live, pe care să îl posteze pe contul său de Facebook, și să le explice tuturor de ce nu alege o intervenție de micșorare a stomacului pentru a slăbi rapid și ușor. Ba mai mult, Click! a contactat-o și pe “mama adoptivă” a vedetei care ne-a spus că aceasta nu este prea încântată de schimbările sale în ceea ce privește aspectul ei fizic.

“Gabi nu este foarte încântată de kilogramele în plus ce le-a luat în ultima perioadă. Chiar mi-a spus că tot ce mănâncă se așează foarte repede pe ea. Sunt sigură ca nu este mulțumită dar programul încărcat pe care îl are plus că mănâncă doar pe fugă asta afectează metabolismul…dar se bucură foarte mult de faptul că Tavi o ajută cu fetițele, asta contează enorm” a spus Paula Crăciunescu pentru Click!

Explicații concrete

În postarea sa de pe Facebook, Gabriela Cristea le spunea tuturor că își acceptă kilogramele pe care acum le are în plus și explică motivul pentru care nu ar apela la o micșorare a stomacului.

“Mie mi-e frică. Cum facem cu frica asta? Am o prietenă foarte bună care și-a făcut o operație la stomac în urmă cu multă vreme și a luat din spital un stafilococ, ceva de genul acesta, și probabil pe un fond de organism extrem de slăbit, a făcut o complicație de era să moară. A avut șanse să trăiască 5%, ca să înțelegeți. 5% e…ce să mai…Și pe mine m-a speriat foarte mult”, a spus Gabriela Cristea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net