Gabriela Cristea a îmbrăcat o rochie prea mulată, iar doamnele au taxat-o dur: „Toate șuncile ies în evidență”

Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare TV, a fost recent ținta unor critici aspre din partea internauților după ce a postat pe Instagram un video în care își promova noile sale produse de patiserie. În video, Cristea apare îmbrăcată într-o rochie galbenă mulată, care a stârnit controverse și comentarii negative.

Gabriela Cristea. Foto: arhiva.
Gabriela Cristea. Foto: arhiva.

Rochia controversată și reacțiile internauților

În clipul postat pe Instagram, Gabriela Cristea promovează delicioasele sale cheesecake-uri cu lămâie, ciocolată și fistic, precum și brownie-uri cu ciocolată, fistic și lămâie. Îmbrăcată într-o rochie galbenă strâmtă, Cristea mușcă cu plăcere dintr-o prăjitură cu ciocolată și exclamă: „Îmi e frică să nu mă murdăresc cu ciocolată. Mamă și ce bun e! Are o tonă de ciocolată (...)”.

Cu toate acestea, atenția multora nu a fost captată de produsele delicioase, ci de rochia pe care o purta vedeta. Unii dintre internauți nu au fost deloc indulgenți în comentariile lor:

„Rochia horror! Toate șuncile ies în evidență. Burta, chiloții și hălcile”, a scris un utilizator, criticând alegerea vestimentară a Gabrielei.

Un alt comentator a adăugat: „Este frumoasă Gabriela, dar rochia nu o avantajează și dacă purta un corset era super”.

Un alt internaut a remarcat: „Cu aceeași rochie jegoasă pe piept cum i-a curs din gură, a apărut și în emisiunea Mireasa. Nu este suficient să fii machiată dacă rochia de pe tine pute”.

Aceste reacții au stârnit discuții aprinse printre fanii Gabrielei, unii susținând că astfel de comentarii sunt nepotrivite și nepoliticoase. Totuși, nu toți au fost de aceeași părere, unii considerând că vedeta ar trebui să acorde mai multă atenție alegerilor sale vestimentare, mai ales când apare în fața camerei.

Gabriela Cristea și noua sa afacere

Pe lângă criticile primite, video-ul a reușit totuși să atragă atenția asupra noilor produse de patiserie pe care Gabriela le vinde. Cheesecake-urile și brownie-urile promovate în clip par să fie delicioase și bine primite de către cei interesați de dulciuri rafinate.

Criticile referitoare la alegerea vestimentară a Gabrielei Cristea evidențiază cât de importantă este percepția publicului, mai ales în era social media. Deși vedeta a fost aspru criticată, ea continuă să își promoveze cu entuziasm produsele de patiserie. Rămâne de văzut dacă Gabriela va ține cont de feedback-ul primit și va alege să își ajusteze stilul vestimentar în viitoarele apariții publice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
gabriela botezat irinel columbeanu jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
ela craciun jpg
banner ioana și ilie nastase png
lora ionut ghenu colaj instagram jpg
front sabie 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net