Gabriela Cristea, criticată dur pentru felul în care s-a afișat: „Fă ceva! Se văd firele de păr albe și...”

Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România, a intrat din nou în atenția fanilor prin prisma celor mai recente postări din social media. Aceasta a fost asprua taxată, din nou, pentru faptul că nu se îngrijește suficient, problema reprezentând-o în principal firele de păr albe. 

Gabriela Cristea / foto: Arhiva Click!
Gabriela Cristea / foto: Arhiva Click!

Pentru Gabriela Cristea a devenit deja o obișnuință să posteze zilnic în social media diverse clipuri video prin care le arată fanilor diverse acțiuni pe care le desfășoară. Mai mult decât atât, comentariile pozitive și cele negative sunt deja la ordinea zilei. Iată cu ce noi situații s-a confruntat vedeta de televiziune în secțiunea de comentarii a celui mai recent clip video postat pe Facebook. 

Gabriela Cristea, sfătuită să își schimbe look-ul

Recent, Gabriela Cristea le mărturisea fanilor săi faptul că după vacanța de la mare a revenit la activitățile sale zilnice. A explicat toate aceste aspecte prin intermediul unui clip video în care apare naturală, îmbrăcată în haine lejere, de casă. 

Anumiți utilizatori Facebook au concluzionat faptul că vedeta nu are grijă la aspectul său, fiind vizibilă apariția firelor albe. 

„Fără supărare, dar fă ceva cu look-ul tău! Părul prins așa ,firele albe care se văd și sprâncenele acelea negre te îmbătrânesc!

Nu îți stă bine cu părul lung, mereu prins în coadă ,nu mai ai vârsta și nici silueta de când prezentai „Noră pentru mama”. Erai superbă atunci. Acceptăm schimbările, anii trec peste toți, dar încearcă o coafură elegantă, un bob mai lung de exemplu…”, a fost una dintre părerile primite de vedetă, în secțiunea de comentarii a clipului de pe Facebook. 

„Da, Gabriela, scria cineva pe aici referitor la look-ul tău, iar eu cred la fel... Tu ești foarte frumoasă, dar părul mult prea lung, purtat mereu în coadă, nu te avantajează deloc...

Și eu cred că o tunsoare bob, lung sau mediu, ți-ar scoate mult în evidență trăsăturile. Poate te gândești să faci schimbarea asta, nu cred că ai regreta (poate și să deschizi nuanța părului puțin)”, a mai fost o altă părere. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
ad21b831 0e14 4e80 bfd3 223bfd220361 jpg
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
Banner Gheorghe Turda
heidi klum costum baie profimedia jpg
Banner Dana Roba
Mihai Mitoseru și Andreea Mantea au cântat și au dansat alături de marea artistă
image
actualitate.net
image
actualitate.net