Gabriela Cristea, o mămică de nota zece! Prezentatoarea TV a organizat „vânătoarea de ouă”

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea (49 de ani) muncește din zi în noapte pentru fetițele sale! Atunci când nu este în lumina reflectoarelor sau administrează cele două afaceri pe care le are, prezentatoare TV își dedică timpul familiei sale, dar mai ales celor două micuțe ale ei: Victoria (6 ani) și Iris (4 ani).

Gabriela Cristea, o mămică de nota zece
Gabriela Cristea, o mămică de nota zece

În una dintre cele mai recente postări de pe contul său de Facebook putem vedea ce mamă devotată este Gabriela Cristea pentru prichindelele sale și cât de mult se implică în educația și dezvoltarea celor mici.

„M-am apucat să organizez <vânătoarea de ouă>. Și înainte de orice, pentru că o să ascundem ouăle undeva în curte, o să bag puțin ouăle în frigider, pentru că afară este deja foarte – foarte cald, să se răcească bine – bine pentru că este ciocolată și îmi e să nu se topească prea tare la soare. Știu, ciocolata nu se ține la frigider, dar eu o să le bag puțin în frigider să se răcească puțin ca să putem să ne apucăm de <vântătoarea de ouă>. Cât Tavi ține fetele eu o să ascund ouăle”, spune moderatoarea TV în video-ul postat.

Mii de like-uri și comentarii

În urma postării sale, de pe contul său de Facebook, Gabriela Cristea a reușit să strângă din partea prietenilor virtuali mii de like-uri și sute de comentarii de apreciere:

„Frumos! Tradiția este tradiție! Hristos a Înviat!”, „Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot binele din lume! Doamne Ajută!”, „O femeie ca doamna Gabriela mai rar găsești. Muncește de dimineață până seara, dar nervii mei sunt asupra acestui individ (Tavi Clonda – n.r) care se vede cu ochiul liber că nu o ajută deloc. Mă gândesc că nu a avut noroc deloc la bărbați și mai cred că de la atâta treabă a uitat de ea pentru că atunci când am cunoscut-o eu era una dintre cele mai frumoase femei! PăCAT”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
regina elisabeta getty jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net