Ele sunt vedetele care vând cozonaci de Paște! Secretele rețetelor lui Gabi Cristea și Lena Enache

#Exclusiv Click!

A fost mare bătaie pe cozonacii ieșiți din mâinele vedetelor, anul acesta, de Paște! Gabriela Cristea și Lena Enache au avut comenzi cu nemiluita și au epuizat aproape toate sortimentele de cozonaci pufoși și delicioși. Fiecare dintre bucătărese au însă secretele lor în materie de cozonaci și cu greu își dezvăluie rețelele. 

Gabriela Cristea și-a descoperit o nouă pasiune pe lângă cea pentru televiziune, din care face bani frumoși. Îi place enorm să gătească, așa că s-a lansat într-o nouă aventură de afaceri în domeniul patiseriei și cofetăriei. 

Gabi a dat lovitura în afaceri cu cozonacii ei delicioși, pe care îi prepară cu multă migală și ingeniozitate. Acum de Paște, vedeta a epuizat aproape toate sortimentele, chiar dacă prețurile sunt destul de piperate, iar unii s-au grăbit să comenteze că aceasta nu ar folosi numai ingrediente naturale, ci și oareșce chimicale.

Cât costă cozonacii Gabrielei Cristea? Aproape toate sortimentele s-au epuizat de Paște! 

Gabi nu i-a luat, însă, în seamă pe cârcotași și afacerea îi merge ca pe roate. A avut comenzi de Paște cu nemiluita și nu a mai prididit cu vânzările de pe “insulița” din mall Corbeanca, unde clienții s-au înghesuit să cumpere cozonaci pufoși și zacuscă de casă. 

La o simplă accesare pe site-ul vedetei, putem observa că prețurile variază, în funcție de produs și specificațiile sale. Costul unui cozonac pornește de la suma de 85 de lei pentru cei cu mere, nucă și caramel sărat, 95 de lei cei cu ciocolată, dar pot ajunge până la 140 de lei - cei cu fistic. Un astfel de cozonac are o greutate de 900 de grame.

„Avem controlul deplin al procesului de producție, de la frământare până la ambalare și obținem de fiecare dată un produs proaspăt, premium, care se păstrează în condiții optime până la servire.

Momentan venim cu aceste 6 categorii: cozonac cu ciocolată și cu cremă gianduia și nuci. Avem aceeași variantă și pe babka. Avem cozonac cu fistic și babka cu fistic. Mai avem o variantă care mie mi se pare câștigătoare. Este cozonacul cu piure de măr, cu nuci și cremă de caramel sărat.

N-ați mâncat așa ceva! Avem și varianta de babka, și varianta de cozonac. Cel mai exigent bucătar, Gabriela Cristea, se asigură că fiecare produs respectă rețeta sa, înainte de a ajunge la tine. Astfel, îți livram o fărâmă dulce, aproape de perfecțiune”, scrie pe site-ul Gabrielei Cristea.

image

Care este secretul cozonacilor by Gabriela Cristea? „Un aluat este bine frământat când face bășicuțe”

Prezentatoarea de la Antena Stars a dezvăluit unul dintre secretele cozonacilor săi delicioși: folosește același malaxor de ani de zile, dar asta nu o împiedică să facă o treabă excelentă. 

„Un aluat este bine frământat când face bășicuțele astea. Înainte să fie gata laboratorul nostru, am vrut să testez cum se fac cozonacii în regim profesional. Pentru că nu erau gata dospitoarele noastre, eu mi-am improvizat dospitor acasă. 

 Ce înseamnă să faci dospitor, înseamnă să ai un cuptor în care să pui o cantitate destul de generoasă de apă fierbinte în cuptor, și se întâmplă niște aburi, se încinge cuptorul și imită foarte bine ideea de dospitor profesional. 

Pentru doamnele care poate vor să își dospească acasă cozonacii, acesta este un secret”, a spus Gabriela Cristea,  la Antena Stars.

De altfel, prezentatoarea TV a venit pe piață cu o rețetă unică în materie de cozonaci. Doar ea folosește acest gen de umplutură cu mere caramelizate, caramel sărat și nuci.

Asta este o noutate. Doar noi facem acest gen de umplutură, mere caramelizate cu caramel sărat și cu nuci. Încă o chestie pe care am învățat-o de curând, ca să îți iasă cozonacii egali, după ce i-ai pus în formă, îi presezi bine”, a mai adăugat vedeta.

Ce ingredient minune folosește Lena Enache la cozonacii săi?

Lena, frumoasa soție a fotbalistului Gabi Enache, este pasionată și de gătit, motiv pentru care și-a deschis, în urmă cu câțiva  ani, și o afacere în acest domeniu. Lena are un business axat în mare parte pe ceea ce ține de dulciuri, bazat pe prepararea cozonacilor, pe care de altfel îl și promovează prin intermediul rețelelor sociale. Este expertă în prepararea cozonacilor, iar brandul său se numește Cozofino.

Acum de Paște, Lena Enache a livrat la foc continuu cozonaci, care s-au vândut cât ai zice pește. Soția lui Gabi Enache are rețeta ei specială, cu ingrediente secrete. Face cozonaci din pasiune și gătește numai în sutien, că doar are ce să arate.

„Nu e un cozonac Dumnezeiesc, nu are foiță de aur, dar e făcut din pasiune. Așa ca să dau din casă, că nu-mi place să-mi divulg secretele, dar totuși vă spun ce conține! 

Cozonacul meu conține cremă de nuci, cremă de ciocolată, sirop de arțar, scorțișoară, nucă și este însiropat cu coniac!”, a dezvăluit soția fotbalistului, pentru Click!

Gabi Enache și Lena s-au cunoscut în perioada în care fostul fotbalist de la FCSB era căsătorit cu Mădălina, cu care are și o fetiță, pe nume Anais. A divorțat de soție în 2017 și s-a căsătorit civil în același an cu Lena. Cei doi au împreună un băiețel (de 6 ani), care o are ca nașă pe impresara Anamaria Prodan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net