Cum l-a făcut Lena pe Gabi Enache să-și părăsească prima soție

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lena, focoasa soție a fotbalistului Gabriel Enache, a dat din casă. Cum l-a făcut pe fotbalist să-și părăsească prima soție? Foarte simplu, dragostea trece prin stomac! Lena e bucătăreasă desăvârșită, este as în cozonaci și deja a epuizat comenzile pentru Sărbători! Am aflat secretul cozonacilor Lenei, dar și că soțul fotbalist nu pune gura...pe carne!

Lena Enache are 34 de ani și este una dinte cele mai sexy soții de fotbalist din România. Consoarta lui Gabi Enache a făcut atletism, a activat ca model, iar acum e pasionată de cozonaci.

Lena are o afacere care merge strună, mai ales în perioada asta! Specialitatea ei sunt cozonacii, care se vând ca pâinea caldă. Blonda a dat din casă și a dezvăluit că, deși este o bucătăreasă care știe să facă orice, soțul ei a dat-o pe salate în ultima vreme. Gabi Enache a devenit vegetarian.

Este foarte adevărat că dragostea trece prin stomac. La Gabi, însă, mâncarea de bază acum sunt salatele, că el este vegetarian. E foarte strict și drastic! El nu nu pune gura pe carne nici să-l pici cu ceară!”, ne-a spus Lena.

Face cozonacii în sutien! A epuizat comenzile de Sărbători!

La cozonacii ieșiți din mâinile Lenei e îngrămădeală mare! Blonda a epuizat deja comenzile pentru Crăciun!

Mă pricep în bucătărie și la mâncare și la deserturi. Am luat comenzile la cozonaci pentru Crăciun, este lista plină. Gata, nu mai am locuri pe listă! Am epuizat comenzile de Sărbători anul acesta! Listele se fac cu două-trei luni înainte, cam așa merge la mine!”, ne-a povestit Lena.

Am aflat secretul cozonacilor Lenei! Care e ingredientul minune?

Soția lui Gabi Enache are rețeta ei specială, cu ingrediente secrete. Face cozonaci din pasiune și gătește numai în sutien, că doar are ce să arate!

Nu e un cozonac Dumnezeiesc, nu are foița de aur, dar e făcut din pasiune. Așa ca să dau din casă, că nu-mi place să-mi divulg secretele, dar totuși vă spun ce conține! Cozonacul meu conține cremă de nuci, cremă de ciocolată, sirop de arțar, scorțișoară, nucă și este însiropat cu coniac!”, a dezvăluit soția fotbalistului, pentru Click!

Lena Rohozneanu și Gabi Enache au sărbătorit șapte ani de relație. Blonda, fost model Playboy, a fost acuzată că i-a spart casa fotbalistului, care a divorțat de fosta soție, Mădălina, pentru ea.

Gabi Enache și Lena s-au cunoscut în perioada în care fostul fotbalist de la FCSB era căsătorit cu Mădălina, cu care are și o fetiță, pe nume Anais. Gabi a divorțat, cu scandal, de fosta soție, Mădălina, iar Lena a fost acuzată că ar fi distrus căsnicia chipeșului fotbalist.

Fostul fundaș de la FCSB a divorțat în 2017 de prima soție, Mădălina, și s-a căsătorit civil în același an cu Lena. Cei doi au împreună un băiețel (de 5 ani), care o are ca nașă pe impresara Anamaria Prodan. Gbai Enache activează în prezent la FCU Craiova.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net