Gabriela Cristea și Tavi Clonda, peripeții în vacanță! „E 5 jumate dimineața și suntem în câmp. Pierdem avionul!”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au făcut bagajele și au plecat într-o vacanță. De data aceasta, au ales să lase copiii acasă. Numai că, la întoarcere, la 5 și jumătate dimineața, au avut parte de o adevărată peripeție. A fost cât pe ce să piardă avionul. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda Foto: captură Facebook
Gabriela Cristea și Tavi Clonda Foto: captură Facebook

Vacanță cu peripeții 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au sărbătorit, pe 30 aprilie, nouă ani de când și-au unit destinele, așa că au decis să își facă bagajele și să plece într-o vacanță în Italia. Numai că la întoarcere, cei doi au trecut printr-o adevarată aventură. Au fost la un pas să piardă avionul.

Cei doi au fost în vacanță, în Italia 

Aflați pe meleaguri străine, Gabriela Cristea și soțule ei au vizitat mai întâi Verona, orașul Julietei și al lui Romeo. Apoi, cei doi au mers în Veneția, unde au ales să ia masa în Piața San Marco, și nu numai.

Ce spune Gabriela Cristea despre căsătoria cu Tavi

Gabriela Cristea le-a povestiti tuturor cât de fericită a fost în ziua în care s-a căsătorit cu Tavi Clonda. „Niciodată nu am regretat că ne-am căsătorit acum nouă ani. Dacă ne cunoșteam un pic mai devreme cred că mai aveam vreo 2/3 copii. Astăzi pe 30 aprilie, în urmă cu nouă ani, am hotărât să ne luăm de mână unul pe celălalt și să mergem în fața Ofițerului Stării Civile și să spunem ‘da’. Țin minte că m-am simțit atât de bine în ziua aia și am fost așa de fericită și de liniștită și de zen. Am făcut pasul fără niciun fel de apăsare”, a spus Gabriela Cristea.

„Țin minte că în acea dimineață m-ai trecut pragul casei. Îți doresc baftă dacă vrei să o mai faci acum. Îmi mai aduc aminte că aveam o rochie superbă din dantelă. La un momen dat am mers cu limuzina și cu limuzina aia cum ne plimbam noi am ajuns acasă. Ei și cum am coborât eu din limuzină am auzit un zgomot de la șlițul meu care s-a rupt”.

Cei doi s-au căsătorit în 2015

În anul 2015, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit civil. De-a lungul timpului și-au și întemeiat o familie, ei sunt părinții a două fetițe. În prezent, el are propria trupă de muzică alături de care merge la evenimente, în timp ce Gabriela Cristea are emisiune la Antena Stars.

De multe ori cei doi au apărut pe prima pagină a ziarelor cu povestea lor de iubire. S-a speculat că au început relația când Tavi Clonda nu se despărțise încă de iubita pe care o avea la momentul respectiv. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Monica Ene
Cristina Vasiu avion 1  jpg
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
555 (1) jpg
kate middleton getty jpg
555 jpg
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net