Gabriela Cristea, ironizată după ce l-a vizitat pe Tavi Clonda acasă. Internauții, mesaj radical: “Dar el nu lucrează?”

Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare TV, a fost recent subiect de discuție pe rețelele de socializare, după ce a povestit că a reușit să își facă timp să petreacă doar 30 de minute cu soțul său, Tavi Clonda, alaltăieri. Mesajul ei despre încercarea de a își coordona programul cu al partenerului său au fost ironizate de internauți, care au comentat sarcastic pe seama timpului petrecut de Clonda acasă.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Foto: arhiva.
Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Foto: arhiva.

Surpriza Gabrielei pentru soțul său

Într-un video postat pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a povestit cum zilele sale sunt extrem de aglomerate, iar timpul petrecut cu soțul său a devenit foarte limitat. Ea a dezvăluit că au reușit să petreacă doar 30 de minute împreună alaltăieri, iar seara s-au întâlnit din nou pentru o scurtă perioadă de timp. Pentru a compensa, Gabriela și-a propus să îi facă o surpriză soțului ei și să petreacă împreună o oră la prânz în ziua următoare.

"Hei, dragilor, nu știu cum e la voi, dar zilele mele din ultima perioadă sunt mega-mega aglomerate. Ieri am apucat să mă văd cu soțul meu doar 30 de minute pentru că... atât s-a putut. Atât am avut disponibil la un moment dat, când am ajuns acasă și atât l-am prins și pe el și atât am apucat să stau și eu acasă, 30 de minute. Toată ziua. Seara am mai apucat să stăm împreună undeva la jumătate de oră pentru că eu am căzut lată de oboseală și m-am dus să mă culc. Așa că astăzi mi-am propus să îi fac o surpriză și să rup ziua în două și să mă duc să stau și cu el măcar o oră la prânz pentru că știu care este programul lui și cumva am încercat să-l coordonez cu al meu. Ca să avem amândoi același moment liber. Am ajuns acasă, vreau să nu mă vadă, îi pun și o cafea la făcut, și să vedem ce zice. Ce faci iubire? Surpriză, am venit pentru tine acasă. Ți-am făcut și capuccino", a încercat vedeta să-și surprindă soțul, în timp ce acesta era acasă și tăia lemne.

Fanii s-au mirat că Tavi Clonda nu este la ora prânzului la serviciu

Cu toate acestea, internauții nu au ezitat să ironizeze situația, exprimându-și mirarea că Tavi Clonda nu este la serviciu și este acasă în timpul zilei. Comentariile au fost pline de umor și sarcasm, sugerând că Clonda ar trebui să fie la muncă și nu acasă.

„A tresărit de bucurie, nu mai putea!", a spus un internaut.

Un alt comentariu de la un fan: „Foarte frumos Gabriela! Dar nu inteleg un lucru, el ce cauta acasa? Nu era si el la serviciu?"

Livurile și tik tok ala e serviciu", a răspuns o altă urmăritoare a vedetei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net