Cu ce se ocupă acum primul iubit al Gabrielei Cristea, cel pentru care s-a zvonit că ar fi fugit de acasă

Gabriela Cristea a fost, este și va fi mereu recunoscătoare față de primul iubit. El a fost cel care a ajutat-o să lucreze în televiziune și cel pentru care s-a zvonit că ar fi fugit de acasă când avea 18 ani. Și totuși, puțini sunt cei care știu cine este acesta. Numele lui este Bogdan Santea și, în urmă cu mai bine de 20 de ani, a lucrat la TVR.

Cine este Bogdan Santea, primul iubit al Gabrielei Cristea / foto: arhiva Click!
Cine este Bogdan Santea, primul iubit al Gabrielei Cristea / foto: arhiva Click!

Se știe că, în prezent, Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda și a mai fost măritată cu Marcel Toader, însă puțini sunt cei care știu cine a fost primul bărbat din viața ei, cel pentru care ar fi fugit de acasă la vârsta de 18 ani, pe când acesta era angajat la TVR. Bărbatul a infirmat acele vorbe.

Cine este și cu ce se ocupă acum Bogdan Santea, primul iubit al Gabrielei Cristea

„Niciodată nu a fugit de acasă, nici pentru mine, nici pentru altul. Gabriela este unul dintre puţinele modele din mass-media românească. Este o fată minunată, o femeie de clasă, cu care am păstrat o relaţie civilizată de-a lungul vremii”, spunea el la acea vreme, potrivit libertatea.ro.

Primul iubit al prezentatoarei TV a fost un tânăr pe nume Bogdan Santea. El a fost cel care făcut-o să descopere lumea televiziunii și i-a insuflat dragostea pentru această profesie. Bărbatul s-a despărţit în termeni foarte buni de Gabriela Cristea şi are pentru ea numai cuvinte de laudă. Fost angajat în TVR, Bogdan a intrat ulterior în domeniul publicității și și-a clădit propria afacere în publicitate, punând bazele unei agenții de creație, intitulată FCB Bucharest. Firma lui este prezentă de două decenii pe piață.

De ani buni, Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda, iar împreună au două fetițe superbe, Victoria și Iris. Au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015 și cununia religioasă în august 2019, când a îmbrăcat rochia de mireasă și a pășit în fața altarului alături de bărbatul care a cucerit-o.

Ea a mai fost măritată cu Marcel Toader, în perioada 2008 – 2013, mariaj ce s-a încheiat cu scandal, divorțul celor doi fiind subiect principal în tabloide timp de luni bune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net