Reacția Gabrielei Cristea, după ce a aflat că Tavi Clonda i-a umblat în telefon: „Așa soț?!”

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o adevărată poveste de dragoste de câțiva ani și sunt unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbizul autohton. Cum este întotdeauna sinceră și deschisă față de fani, pe care îi ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa, prezentatoarea TV a dezvăluit recent că soțul ei i-a umblat prin telefon în timp ce dormea. Cum a reacționat Gabriela Cristea când a aflat.

banner tavi clonda png

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt un cuplu adorat de către fani pentru aparițiile lor publice și povestea de dragoste. Deși sunt criticați adesea de internauți, cei doi sunt de nedespărțit. Recent, însă, prezentatoarea TV a publicat un videoclip pe pagina sa personală de Facebook, în care a dezvăluit că partenerul ei de viață i-a umblat înn telefon în timp ce dormea!

Deși la început pare că gestul lui Tavi Clonda nu este un unul adecvat, Gabriela Cristea i-a liniștit pe internauți, întrucât soțul ei a ajutat-o: „Hai să vi-l pârăsc pe soț. Domnul Tavi Clonda, soțul meu, cu care în curând fac 9 ani de căsătorie oficială, mi-a umblat în telefon (...).

Știți că în mod normal eu mă trezesc la 6 jumătate, așa cum fac de obicei, să mp duc să duc fetele la școală. Numai că astăzi m-am trezit la ora 9. Nu, stați liniștiți. Fetele erau duse la grădiniță și la școală, făcute pachețelele, împletite codițele, îmbăcate, aranjate. Ce credeți că a făcut domnul Tavi? De dimineață și-a dat el seama că am deja câteva luni bune de când mă trezesc la 6 și jumătate și seară mă culc după ora 12:00.

„S-a ocupat el de tot. Așa soț?!”

Adică un efort fizic foarte mare, iar în timpul în care sunt trează muncesc. Așa cum muncește și el acum, chiar dacă pare că se uită pe telefon, să știți că el muncește la ora asta. Și s-a gândit el să-mi facă mie o bucurie și să-mi ducă el mie fetele la grădiniță.

Da, și a umblat în telefon ca să-mi închidă alarmă, să nu sune și să afle dacă am vreo întâlnire sau vreo ceva în dimineața asta. S-a ocupat el de tot. Așa soț?! Efectiv, m-a lăsat să dorm cât am simțit eu nevoia și aveam nevoie.

Așa că după ce m-am trezit la ora 9 un pic speriată, pentru că vă dați seama, la ora 9 nu m-am mai trezit de când eram eu mică, cum s-ar spune, m-am trezit și am zis: «Aveam nu știu ce», și el îmi spune așa liniștitor: «E rezolvată și aia». Și da, rezolvase toate problemele și m-a lăsat să mă odihnesc pentru că am dormit 9 ore. Cred că eram copil când am dormit ultima oară 9 ore”, a dezvăluit Gabriela Cristea, într-un videoclip publicat pe contul său personal de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net