Uite ce soacră are Gabriela Cristea! Ce face în casa vedetei atunci când soția lui Tavi Clonda este plecată. VIDEO

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea (49 de ani) și Tavi Clonda (44 de ani) se iubesc de mai bine de zece ani, iar din 2015 au ales să se și căsătorească. Recent, într-o postare de pe Facebook, putem observa ce soacră grijulie are prezentatoarea de televiziune, deoarece putem vedea foarte ușor cum mama artistului pregătește familiei șnițele prospete în casă.

„Fac niște șnițele. Fac și acasă, fac și la voi. Sunt foarte bune șnițelele...mai ales proaspete”, a spus mama lui Tavi Clonda în filmulețul postat de fiul său.

Mulțumire sufletească

Soțul Gabrielei Cristea le-a spus prietenilor virtuali cât de mult se bucură că o vede pe una dintre fiicele sale mâncând șnițele făcute de mâna mamei sale. Ba mai mult, artistul a dorit să sublinieze și faptul că se simte împlinit sufletește.

„Ce mănunci tu acolo tăticule? Șnițele de la buni – bu? Bravo, a făcut special că știa că vrei. Nu mai are răbdare să mănânce până acasă...v-am spus. Vine flămândă de la școală și am făcut o derogare, de data aceasta, și am lăsat-o să mănânce șnițele și în mașină pentru că ea nu face dezornine, nu face mizerie, are șervețele, se șterge.

Este un sentiment foarte plăcut ce simt acum...buni și fetele sunt în casă și le las să se joace cu buni în casă, timpul lor de calitate. Sunt doar ele trei. Este un sentiment foarte plăcut pentru mine ca băiat, ca fiu, să fie și mama aici plus că veniseră și Gabriela și suntem toți”, a mai adăugat Tavi Clonda în filmulețul postat pe pagina sa de Facebook.

Click! spune

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost întotdeauna recunoscuți pentru autenticitatea lor și pentru modul deschis în care împărtășesc diverse aspecte ale vieții lor personale cu fanii. Chiar și în fața criticilor, cuplul rămâne deschis la dialog și continuă să împărtășească experiențele lor cu urmăritorii lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net