Gabriela Cristea, foc și pară pe cei care se leagă de diferența de vârstă dintre ea și Tavi Clonda: „Cred că bateți câmpii”

Grabiela Cristea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tavi Clonda, mai bine de 10 ani, și au împreună două fetițe minunate. De-a lungul timpului, însă, cuplul a avut de-a face cu critici din partea internauților legate de diferența de vârstă dintre ea și soțul ei. Prezentatoarea TV i-a pus la punct pe aceștia și a sărit în apărarea partenerului de viață.

Gabriela Cristea le răspunde celor care râd de ea că e mai mare decât Tavi Clonda / foto: Arhivă
Gabriela Cristea le răspunde celor care râd de ea că e mai mare decât Tavi Clonda / foto: Arhivă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună de zece ani, iar în 2015 s-au căsătorit. Prezentatoarea TV și soțul ei sunt doi părinți împliniți, având împreună două fetițe minunate, pe Victoria și Iris. Din păcate, însă, diferența de vârstă dintre ei, ea are 49 de ani, iar Tavi Clonda are 44 de ani, se pare că a devenit subiectul internauților.

Deși prezentatoarea TV este cu cinci ani mai mare decât partenerul ei de viață, acest lucru nu a fost niciodată un impediment în relația lor. După comentariile răutăcioase legate de diferența de vârstă dintre ei, printre care și faptul că i-ar putea fi mamă soțului ei, ceea ce a supărat-o foarte tare, Gabriela Cristea a răbufnit.

„Să ne fie ușor, voi începe cu mine, de la exemplul meu. Diferența dintre mine și soțul meu este de aproape 5 ani. 4 ani și 11 luni, să fiu mai exactă. În momentul în care noi ne-am cunoscut, nici nu l-am întrebat câți ani are, nici nu m-a întrebat. Ulterior, ne-am hotărât să pornim la drum într-o relație. Abia după am aflat ce vârstă are el și el ce vârstă am eu.

„Cred că bateți câmpii”

Și nu a fost niciun impediment. Pentru că în momentul în care am aflat vârsta biologică, deja eram implicați emoțional și lucrurile mergeau foarte bine între noi, nu a fost nici măcar un motiv care să ne despartă unul pe celălalt. Și acum intervine „radio șanț». Haideți să o luăm metodic și să vorbim despre situația asta, pentru că nu sunt eu singura care a ales să aibă o relație cu un bărbat mai mic cu câțiva ani.

Doar că formula pe care mi-a adresat-o a fost de noaptea minții. «Ai putea să-i fii mamă». Eu aș putea să-i fiu mamă soțului meu? Cred că bateți câmpii. Aveți o minte mult prea perversă  și nefericită ca să faceți astfel de afirmații sau poate că v-ați început viața intimă de la 4 ani, ca să puteți să aveți un copil la 5 ani”, a povestit Gabriela Cristea, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net