Gabriela Cristea și-a extins afacerea! Vedeta s-a apucat de făcut zacuscă. Uite cât costă un borcan

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea (49 de ani) se pricepe la toate în viață! Bruneta, pe lângă faptul că moderează o emisiune de succes, de la Antena Stars, cu mult profesionalism, aceasta nu uită și de timpul petrecut cu familia sa, dar și de alte treburi pe lângă casă.

Din cele mai recente postări ale vedetei, pe contul său de Facebook, putem vedea și afla că aceasta și-a deschis un magazine online cu delicatesuri culinare de unde oamenii pot comanda online bunătățurile făcute chiar din mâinile Gabrielei Cristea. Printre acestea se numără cozonacii ce sunt de diferite sortimente, la diferite prețuri, și mai nou zacusca originală, ce conține legume, dar și zacusca cu fasole la un gramaj de 314 și un preț de 33,50 de lei.

De asemenea, pe site-ul oficial al Gabrielei Cristea, putem vedea că vedeta a mai pus la vânzare și dulceață de ardei iute (200 de grame), la 26,50 lei, făcută de ea în casă, precum și dulceața de portocale (200 de grame) la un preț de 28,50 lei.

Susținută de familie

Pentru că are o legătură foarte apropiată cu prietenii săi virtuali Gabriela Cristea le arată tuturor cât de mult o susține soțul dar și soacra sa în această afacere. Din postările sale putem vedea cum împreună cu Tavi dar și cu soacra sa, atunci când este la ea, în București, merg să facă cumpărături pentru a se aproviziona cu alimente proaspete pentru a putea prepara delicatesurile culinare pentru a le pune la vânzare pe magazinul său online.

„Serviciul si meseria pe care o practici este despre client, nu despre timpul trece, leafa merge…noi cu drag muncim. Vreau să mă înconjor de oameni care înțeleg acest concept și îl practică cu succes. Și da, se poate și duminica, dacă situația o impune”, a scris Gabriela Cristea recent în dreptul unei postări de pe contul său de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net