Ce spune „mama adoptivă” a Gabrielei Cristea despre extinderea afacerii culinare! Femeia a dat totul din casă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gabriela Cristea (49 de ani) înflorește de la o zi la alta în cariera sa profesională! Mai nou, prezentatoarea TV de la „Capriciile iubirii”, de la Antena Stars, și-a deschis un magazin online unde a scos la vânzare cozonaci, de diferite sortimente, zacuscă, dar și tot felul de dulciuri delicioase. Se pare că lucrurile pentru vedetă merg așa cum și-a dorit, ținând cont de una dintre cele mai recente postări făcute pe pagina sa de Facebook în care anunța faptul că este în căutare de personal calificat în ale gastronomiei.

Contactată de Click!, Paula Crăciunescu, „mama adoptivă”, a Gabrielei Cristea ne-a dezvăluit cât de bine îi merg lucrurile brunetei:

„Gabrielei îi merge foarte, foarte bine. Face niște mâncăruri delicioase. Până și prietenii ei, am văzut, că atunci când vin la ea, cumpără de la dânsa. Are totul foarte bine organizat, pachețele gata pregătite. Face și comenzi peste tot. Ea le pregătește pachetele pentru unde trebuie să ajungă iar plata se face atunci când produsul ajunge la destinație. Gabriela este super pricepută în bucătărie. E o dulceață de fată. Ea colaborează deja cu o cofetărie/ patiserie. Pentru că are emisiunea seara ziua este acolo prezentă și totul se face sub ochii ei”.

Gabriela Cristea „nu lasă nimic la voia întâmplării”

Paula Crăciunescu ne-a mai spus și faptul că moderatoarea de televiziune nu se bucură doar de afacerea online cu mâncarea ci și de cea cu rochițele și bluzițele pe care o are de ceva timp:

„Gabriela mai are și magazinul de haine! Și acea afacere îi merge destul de bine știu de la ea. Plus că ea se ocupă de tot, ea singură merge acolo, se duce, cumpără materiale, ea concepe modelele, toată ziua este în priză. Nu lasă nimic la voia întâmplării”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net