Gabriela Cristea, la un pas de a-și lăsa familia flămândă. „Ne rugăm să...”

Gabriela Cristea este gospodină, soție și totodată și mamă pentru fiicele sale. Se știe că este foarte activă pe rețelele de socializare și adoră să gătească. Deși este antrenată și experimentată în acest domeniu, se mai întâmplă din când în când să întâmpire probleme. Ce a pățit prezentatoarea TV în bucătărie?

Gabriela Cristea, dezastru în bucătărie / foto: Arhiva Click!
Gabriela Cristea, dezastru în bucătărie / foto: Arhiva Click!

Gabriela Cristea și-a familiarizat deja urmăritorii online cu abilitățile și pasiunea ei pentru gătit. Însă, recent, se pare că unul dintre preparate i-a dat bătăi de cap prezentatoarei TV și a fost la un pas de a-și lăsa familia flămândă la masa de prânz. A fost vorba despre o supă cu găluști, care a fost pe cale să rămână fără elementul principal, chiar găluștile. Se pare că vedeta a dat greș cu compoziția preparată inițial.

Deși prima încercare de preparare a găluștilor a fost un eșec, Gabriela Cristea nu s-a lăsat bătită. A încercat și a doua oară, iar preparatul final a fost într-adevăr cel dorit. „Nu vreau să vă gândiți că mie nu mi se întâmplă să stric mâncarea. Și uite că de data asta, nu știu ce s-a întâmplat, că nu mi-au ieșit găluștele. Nu mă agit foarte tare când văd că nu ies, n-o să se fiarbă și n-o să se fac mai bine dacă le mai las să se fiarbă, doar se vor întări și se vor face ca niște pietroaie.

Atunci, repede mă apuc să fac altă compoziție pentru găluște, ca să salvez supa de astăzi și să știți că se mai întâmplă și se întâmplă și la case mai mari, adică chiar și la chefilor bucătari li se mai întâmplă câteodată să mai strice câte o bucată de carne sau să li se mai ardă vreo mâncare, că așa e treaba.

Gabirela Cristea: „O să fie o supă cu găluști fără găluști”

Uite cum arată, s-au înnegrit pe interior și uite, sunt tari. Ia uite ce urâtă e. Le scoatem pe toate, și așa nu făcusem multe și mă gândeam că mai trebuie să fac o tură de găluște, așa că le scoatem repede pe acestea și imediat o să fiarbă găluștile și o să fiu gata cu supa 10 minute mai târziu decât era programată masa, dar o să avem niște găluște adevărate, nu aceste pietroaie.

Mi-au ieșit vreo 12 găluști, care s-au ridicat imediat la suprafață, ceea ce se zice că este un semn bun. O să le pun și capacul chiar acum, le-am dat la foc foarte mic și le las 10 minute să fiarbă și după o să le pun și apă rece ca să fiarbă și la temperatură mai scăzută. Între timp, ne rugăm să ne iasă găluștile de data asta, că de nu, o să mâncăm zeamă chioara la masa de prânz, fără găluști. O să fie o supă cu găluște fără găluște, dar nu cred că e cazul (...)”, le-a spus Gabriela Cristea fanilor, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
image
image
image
image
image
image
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net