Gabriela Cristea, făcută praf pentru comportamentul fiicelor sale dintr-un restaurant: „Dezordonate și obraznice”

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea, cunoscută pentru transparența sa în mediul online, a stârnit recent un val de critici după ce a postat un video în care fiicele sale sunt percepute ca fiind "dezordonate și obraznice" într-un restaurant. Vedeta TV a ales să abordeze subiectul controversat într-un mod deschis, susținând că mulți părinți se confruntă cu aceleași provocări și că este momentul să renunțăm la imaginea perfectă și să acceptăm realitatea.

Gabriela Cristea. Foto: arhiva.
Gabriela Cristea. Foto: arhiva.

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Gabriela Cristea a împărtășit momente autentice din viața sa de mamă, însoțindu-le cu un clip video în care fiicele sale se manifestă cu multă energie într-un restaurant. Vedeta a invitat în mod deschis pe toți cei care critică să se bucure alături de ea de haosul și energia copiilor săi.

"Dragilor, am încercat să vă prezentăm bucăți din familia noastră și niciodată nu ne-am ascuns după imagini frumos împachetate. În următorul video vă arătăm (fără cenzură) cât de dificil este uneori să ieși cu copiii mici la restaurant. Știu că se vor găsi câteva 'perfecte' care să comenteze, dar majoritatea copiilor sunt așa cum sunt ai mei", a scris Gabriela Cristea în postarea sa.

Reacțiile primite au fost departe de a fi favorabile

În materialul video, Gabriela își întreabă cu umor fiicele despre activitățile lor în restaurant, în timp ce acestea țopăie pe canapele. Tot vedeta spune cu sinceritate că cele mici se plictisesc și că au nevoie să se descarce de energie. Cu toate acestea, reacțiile primite au fost departe de a fi favorabile.

Unul dintre urmăritorii vedetei a subliniat că educația nu are de-a face cu energia copiilor și că este important să ne asumăm această realitate. Cu toate acestea, alți utilizatori de social media au criticat comportamentul "dezordonat" al fetelor, comparându-le chiar cu "copiii străzii".

"Nu are de-a face EDUCAȚIA cu ENERGIA. Ne tot ascundem că sunt copiii energici, ok, dar cei șapte ani de acasă?", a remarcat un comentator, accentuând diferența dintre regulile de comportament acasă și comportamentul aparent necontrolat în public.

Un alt utilizator a comentat sarcastic: "Zici că sunt copiii străzii, așa dezordonate și obraznice sunt". Aceste cuvinte au generat dezbateri aprinse pe rețelele de socializare, unde părerile s-au împărțit între cei care susțin deschiderea și sinceritatea vedetei și cei care consideră că comportamentul copiilor trebuie să fie mai controlat în public.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net