Gabriela Cristea, făcută praf după ce s-a afișat în costum de baie, în Maldive: „Cum ai ajuns...Vezi că-ți ies ț****e pe afară”

Vacanața în Maldive reprezintă principalul motiv de relaxare și bucurie pentru familia Gabrielei Cristea. Un colț desprins parcă din Rai îi cazează preț de câteva zile pe aceștia, dar românii stau în continuare cu ochii țintă pe „greșelile” pe care le fac. 

Gabriela Cristea, din nou criticată în vacanța din Maldive / foto: Social media
Gabriela Cristea, din nou criticată în vacanța din Maldive / foto: Social media

Recent, prezentatoarea emisiunii Mireasa a postat un alt videoclip în care apare în costum de baie, în timp ce se bucură de piscină și chicotelile pline de fericire ale celor două fetițe pe care le au împreună - Victoria și Iris. 

„De ce nu lăsați filmatul și să trăiți fiecare clipă la maximum?”

Gabriela Cristea a fost criticată pentru un aspect ce nu a putut fi trecut cu vederea: dimensiunea bustului și mărimea sutienului de baie purtat. De aici și până la apariția unui comentariu destul de cârcotaș: „Cum ai fost și cum ai ajuns...Vezi că-ți ies ț****e pe afară”, nu a mai fost decât un pas. 

Românii s-au mai legat și de alte aspecte, precum faptul că Gabriela și Tavi petrec prea mult timp cu telefoanele mobile în mână și nu se bucură de frumusețile naturii. Uite cu ce alte comentarii s-a confruntat Gabriela Cristea, la postarea de pe Facebook: 

„Din păcate ați stat numai cu telefonul în mână, în loc să vă bucurați de timpul petrecut împreună. Tu cu telefonul aici…pe el când îl arăți tot cu telefonul în mână, face live 10 metri mai încolo. Faceți videoclipuri, le arătați după ce ați terminat vacanța!”

„Foarte frumos! Vă filmati unul pe altul... Super!!!”;

„Superb acolo! Ce mă surprinde... Pare că insula e doar a voastră! E mare lucru să ai un ocean al tău! Să fiți mereu fericiți împreună!”;

„Nu știu de ce, dar simt că nu e ceea ce trebuie. E prea pustiu acolo”;

„De ce nu lăsați filmatul și să trăiți fiecare clipă la maximum? Telefoanele ne-au luat clipele de fericire în doi, în familie. Păcat”;

„Dacă ai să scapi telefonul în apă, cu ce mai filmezi atâta fițe?”, au fost doar o parte dintre comentariile cu care s-a confruntat îndrăgita prezentatoare de televiziune, Gabriela Cristea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net