Gabriela Cristea, criticată după ce a ieșit în oraș nearanjată: „Așa gătești, așa ieși din casă”

Gabriela Cristea nu scapă nici în Noul An de critica fanilor nemulțumiți de mai multe aspecte, cum ar fi faptul că se afișează „nearanjată” și nu are mai multă grijă de aspectul și vestimentația ei. Cu ce comentarii cârcotașe se confruntă vedeta. 

Gabriela Cristea, din nou în raza cârcotașilor / foto: Click!
Gabriela Cristea, din nou în raza cârcotașilor / foto: Click!

Viața cunoscutei prezentatoare de televiziune a intrat și mai mult în atenția internauților în ultimul timp, întrucât atât ea, cât și soțul ei, Tavi, postează aproape orice fac, din dorința de a-i ține pe cei care îi îndrăgesc la curent cu activitățile lor zilnice. 

Gabriela Cristea se confruntă cu un nou val de hate 

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” a postat un nou clip video pe pagina sa personală de Facebook, acolo unde ține legătura cu cei care o simpatizează. În postarea cu pricina este vorba despre o ieșire „ca-ntre soți”, la mall, moment pe care vedeta l-a imortalizat. 

Ei bine, fericirea lor nu a reușit să-i înduplece pe cârcotașii care lansează săgeți atât în direcția Gabrielei Cristea, cât și a familiei ei. Iată o parte dintre cele mai răutăcioase comentarii primite de vedetă: 

„Ar fi cazul să-ți mai schimbi ținuta, cu ea la cumpărături, cu ea la bucătărie, nu mai trebuie să te parfumezi, sunt ,,parfumuri” naturale!”;

„Eu nu comentez de obicei, dar e mereu nepiptănată, și în oraș, și acasă”, „Asta am observat și eu, așa gătea, așa pleca în oras”;

„Nu trebuie să știe toată lumea unde mergeți. Nu interesează programul vostru. Pare o piesă de teatru prost regizată. Mai aveți să postați când mergeți la baie Reclamă la produse de igienă;

„Uite că a reușit să vă dea vouă motiv de bârfă, daca era perfectă nu aveați ce comenta, așa că să ziceți „mersi” că aveți un job😂😂😂😂”. 

Desigur, au existat și argumente contradictorii, iscându-se o adevărată discuție:

„Voi chiar nu înțelegeți, „doamne perfecte”, a spus că are mai multe bluze de acest fel, unele sunt de culori diferite. Ați început anul tot cu aceste răutăți. Nu vă obligă nimeni să vă uitați, dar voi nu puteți trăi fără să criticați și să jigniți”, a scris un alt internaut. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net