Gabriela Cristea, criticată după ce a ieșit în oraș nearanjată: „Așa gătești, așa ieși din casă”

Gabriela Cristea nu scapă nici în Noul An de critica fanilor nemulțumiți de mai multe aspecte, cum ar fi faptul că se afișează „nearanjată” și nu are mai multă grijă de aspectul și vestimentația ei. Cu ce comentarii cârcotașe se confruntă vedeta. 

Gabriela Cristea, din nou în raza cârcotașilor / foto: Click!
Gabriela Cristea, din nou în raza cârcotașilor / foto: Click!

Viața cunoscutei prezentatoare de televiziune a intrat și mai mult în atenția internauților în ultimul timp, întrucât atât ea, cât și soțul ei, Tavi, postează aproape orice fac, din dorința de a-i ține pe cei care îi îndrăgesc la curent cu activitățile lor zilnice. 

Gabriela Cristea se confruntă cu un nou val de hate 

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” a postat un nou clip video pe pagina sa personală de Facebook, acolo unde ține legătura cu cei care o simpatizează. În postarea cu pricina este vorba despre o ieșire „ca-ntre soți”, la mall, moment pe care vedeta l-a imortalizat. 

Ei bine, fericirea lor nu a reușit să-i înduplece pe cârcotașii care lansează săgeți atât în direcția Gabrielei Cristea, cât și a familiei ei. Iată o parte dintre cele mai răutăcioase comentarii primite de vedetă: 

„Ar fi cazul să-ți mai schimbi ținuta, cu ea la cumpărături, cu ea la bucătărie, nu mai trebuie să te parfumezi, sunt ,,parfumuri” naturale!”;

„Eu nu comentez de obicei, dar e mereu nepiptănată, și în oraș, și acasă”, „Asta am observat și eu, așa gătea, așa pleca în oras”;

„Nu trebuie să știe toată lumea unde mergeți. Nu interesează programul vostru. Pare o piesă de teatru prost regizată. Mai aveți să postați când mergeți la baie Reclamă la produse de igienă;

„Uite că a reușit să vă dea vouă motiv de bârfă, daca era perfectă nu aveați ce comenta, așa că să ziceți „mersi” că aveți un job😂😂😂😂”. 

Desigur, au existat și argumente contradictorii, iscându-se o adevărată discuție:

„Voi chiar nu înțelegeți, „doamne perfecte”, a spus că are mai multe bluze de acest fel, unele sunt de culori diferite. Ați început anul tot cu aceste răutăți. Nu vă obligă nimeni să vă uitați, dar voi nu puteți trăi fără să criticați și să jigniți”, a scris un alt internaut. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net