Gabriela Cristea, Revelion de poveste cu Tavi Clonda! Cum au petrecut cei doi

Ultima actualizare:

La trecerea dintre ani tradiția spune că nimeni nu trebuie să doarmă, ci trebuie să fie alături de cei dragi! Așa a făcut și Gabriela Cristea (49 de ani) care a ales să petreacă noaptea de Revelion acasă cu familia, dar și cei dragi.

Gabriela Cristea, Revelion de poveste cu Tavi Clonda
Gabriela Cristea, Revelion de poveste cu Tavi Clonda

Din imaginile pe care prezentatoarea emisiunii „Capriciile iubirii”, de la Antena Stars, le-a postat pe conturile sale de socializare putem observa că aseară în casa Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda a fost numai voie bună și distracție. De la petrecere, din cei 25 de invitați pe care i-au avut pe listă, nu au lipsit nici Paula Crăciunescu împreună cu soțul său, părinții „adoptivi” pe care bruneta i-a avut alături în ultimii 30 de ani.

„A început petrecerea! Veselie! Iu-hu! Nu mai avem răbdare, uite, deja au venit musafirii, totul este frumos. Gata, am început petrecerea! Ne-am pregătit suficient de două zile așa că în seara asta o facem lată”, le-a spus Gabriela Cristea internauților.

Gabriela Cristea, susținută de internauți

În urma filmulețelor postate pe conturile sale de Facebook, admiratorii brunetei au ținut să îi ureze tot ce este mai bun în noul an în care am pășit cu toții...2024.

„La mulți ani! Să ai un an nou fericit alături de familia ta frumoasă”, „Un an nou fericit cu sănătate și împliniri sufletești dragilor”, „La mulți ani, 2024 cu sănătate și multe bucurii”, „La mulți ani! Un an nou cu bucurii, sănătate, fericire și cât mai îmbelșugat. Vă îmbrățișez”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Gabriela Cristea.

Bubulina – gospodina

Imediat după ce a intrat în vacanță cu emisiunea, Gabriela Cristea s-a pus pe treabă! Vedeta și-a luat șorțul de gospodină și a trecut la bucătorie unde a gătit tot felul de delicatesuri...de la salată de boef până la fripturi și deserturi care mai de care mai sofisticate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net