Gabriela Cristea, ironizată pentru că își editează pozele în exces: „Ai slăbit mult cu filtrul ăla, tanti Gabriela”

Ultima actualizare:

Nici bine nu și-a început vacanța în Maldive, de acolo de unde a postat și mai multe fotografii, căci Gabriela Cristea a fost pusă la zid după ce a „gafat-o”, din nou: vedeta nu a fost atentă la filtrele folosite, astfel că oamenii nu au putut trece cu vederea un detaliu inestetic. 

Gabriela Cristea, din nou ironizată de fani / foto: Social media
Gabriela Cristea, din nou ironizată de fani / foto: Social media

Gabriela Cristea, împreună cu soțul și cele două fetițe pe care le au împreună, au decis să plece câteva zile din România într-o destinație care reprezintă visul multora: Maldive. Vedeta de televiziune este în continuare activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu fanii experiențele de care are parte de-a lungul zilei. 

Gabriela Cristea, ironizată după ce a folosit filtre într-o fotografie 

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” ne-a obișnuit deja cu postări zilnice în social media. Gabriela Cristea a expus părți din viața personală, din casa ei, iar multe dintre aparițiile sale o înfățișează gătind, sau făcând cumpărături, de cele mai multe ori afișându-se publicului și cu, dar și fără machiaj. 

În una din fotografiile postate din vacanța din Maldive, în care apare alături de Tavi, fanii au observat cum filtrul folosit pentru imbunătățirea imaginii iese prea mult în evidență și oferă un disconfort vizual. 

Fanii și-au exprimat părerea prin intermediul comentariilor. Mulți dintre urmăritorii lor consideră că aceștia exagerează cu filtrele folosite pentru îmbunătățirea fotografiilor. De asemenea, anumiți internauți au folosit o formă ironică de adresare, din pricina filtrului care strică toată frumusețea și arată inestetic.

„Vezi ca ți a fugit filtrul de la ochi!”, „Vacanță frumoasă! Nu am nimic negativ de spus, chiar dacă e moca etc. Dar nu mai exagerați cu pozele astea, se vede clar că sunt editate, chiar e penibil”, „Gabriela, tu ești?”, „Nici o asemănare cu adevărata Gabriela”, „Ai slăbit mult cu filtrul ăla, tanti Gabriela”, „Ce ți-ai făcut la ochi? Doamne, nu știți ce să mai faceți...”, „Ce visătoare este Gabriela”, au fost doar o parte dintre comentariile fanilor, la postarea de pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net