Cum l-a despărțit Gabriela Cristea pe Tavi Clonda de iubită. Puțini știu secretul de la începutul relației lor: „Nu pot să o încurc pe fata asta ”

Dragostea are adesea trasee complicate, iar povestea dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu face excepție. Deși acum formează un cuplu unit și fericit, puțini știu despre obstacolele și deciziile dificile pe care le-au luat la începutul relației lor. Într-un podcast moderat de Diana Bișinicu, Tavi Clonda a dezvăluit un secret bine păstrat: modul în care Gabriela Cristea l-a despărțit de iubita de atunci. Iată detaliile acestui episod:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Foto: arhiva.
Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Foto: arhiva.

Începuturi neobișnuite

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar începuturile lor nu au fost atât de liniștite. La debutul relației, artistul se afla într-o altă legătură amoroasă. Cu toate acestea, Tavi Clonda a ales sinceritatea în fața Gabrielei Cristea.

Inițial, Clonda a simțit dificultatea de a-i comunica Gabrielei Cristea despre existența unei alte persoane în viața sa. Cu toate acestea, conștient de corectitudinea morală, artistul nu a dorit să ascundă adevărul și să pună în pericol potențiala lor relație.

În cadrul podcastului, Tavi Clonda a mărturisit că și-a luat inima în dinți și i-a spus Gabrielei Cristea despre existența fostei sale iubite. I-a explicat vedetei că nu ar putea începe o nouă relație fără a o încheia în mod clar cea anterioară.

Eu aveam o poveste cu fosta mea iubită, de care nu mă despărțisem. Păream eu băiat rău, dar eram corect. Nu pot să o încurc pe fata asta până nu mă despart de fosta mea prietenă. Am plecat de ziua mea, nu i-am spus Gabrielei, nu aveam cum, adică i-am spus că plec, dar nu i-am spus că plec cu fosta. Până la urmă i-am spus: Băi, eu de asta tot stau înapoi, pentru că nu am încheiat”, a povestit Tavi Clonda, în podcast.

Primele zile ale iubirii

Relația lor a avut un început timid, cu gesturi simple și mângâieri discrete. Clonda a subliniat că nu s-a grăbit să înceapă ceva nou, dorind să evite suprapunerea emoțiilor și confuziile care pot apărea în astfel de situații delicate.

După o perioadă de tatonare și respect pentru trecutul fiecăruia, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au reușit să depășească obstacolele. Clonda a evidențiat faptul că, după ce s-a încheiat povestea cu fosta sa iubită, a început o nouă și frumoasă relație de dragoste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net