Gabriela Cristea, totul despre viciile sale! De ce anume nu se poate lasă prezentatoarea TV

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gabriela Cristea (49 de ani) este una dintre cele mai asumate vedete din România! Recent, prezentatoarea TV de la emisiunea „Capriciile iubirii”, de la Antena Stars, le-a spus tuturor, într-o postare recentă, pe contul său de Instagram, la ce nu poate să renunțe.

„În ultima vreme am început să beau cafea. Știți că nu sunt băutoare de cafea, dar a cumpărat soțul o mașină nouă de făcut cafea și face o cafea…Pot spune că face un lapte spumat unde se pune foarte, foarte puțină cafea iar aroma este super bună. Este un fel de lapte cu cafea. Dar nu despre asta voiam să vă spun ci despre plăcerile vinovate sau nevinovate pe care le avem pentru că eu am decis dacă fac ceva să nu mă mai simt vinovată de absolut nimic…să îmi asum”, a mărturisit Gabriela Cristea pe contul său de socializare.

De asemenea, moderatoarea TV le-a vorbit internauților și despre cel de-al doilea viciu al său:

„Am încercat să mă las de tot de sucul negru și nu pot. Este o plăcere vinovată. Este adevărat că am redus mult cantitatea pe care o beau zilnic și în loc de lichidul buclucaș înlocuiesc cu apă. Am ajuns să beau mai multă apă acum decât consumam înainte, dar de lăsat de sucul negru nu am putut să mă las deloc. Eu mărturisesc…dacă nu pot, nu pot. Am și eu limitele mele. Sunt și eu om și nu întotdeauna îmi ies lucrurile care mi le propun să le fac”.

Fetele Gabrielei Cristea, răsfățate

Gabriela Cristea are o familie frumoasă! Bruneta se iubește cu soțul său, Tavi Clonda de zece ani, iar din 2015 cei doi au ales să se și căsătorească, astfel că acum au două fetițe frumoase ce toată familia le iubește. Contactată de Click!, Paula Crăciunescu, mama adoptivă a vedetei, ne-a mărturisit cât de mult se bucură atunci când petrece timpul împreună cu „nepoțelele” sale:

„După-amiază o să mă duc la ei pentru că Gabriela pleacă la emisiune iar Tavi se duce la fotbal, are antrenament. O să stăm cu ele 2/3 ore. Merg cu tot cu soț, normal, nu mă duc singură. El le face tot felul de jocuri ce le captează atenția, astfel că se bucură împreună. A venit și vremea frumoasă afară așa că o să ieșim și prin curte să ne jucăm, au și topogan unde să se dea și să se distreze. Este ceva frumos pentru noi doi să fim alături de ele, ne bucurăm mereu când ne cheamă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net