Gabriela Cristea, probleme cu noua afacere! Este acuzată că folosește chimicale în prăjituri și cozonaci

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea, una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România, se află din nou în atenția internauților. Prezentatoarea TV și-a deschis de ceva timp o mică afacere cu diverse produse culinare, cozonaci, prăjituri, și zacuscă, dar se pare că preparatele ei nu sunt apreciate de toată lumea. Soția lui Tavi Clonda a fost acuzată că folosește chimicale în preparatele pe care le pregătește pentru a le vinde.

Gabriela Cristea, acuzată că folosește chimicale în prăjituri și cozonaci / foto: arhiva Click!
Gabriela Cristea, acuzată că folosește chimicale în prăjituri și cozonaci / foto: arhiva Click!

Gabriela Cristea și-a deschis de curând o nouă afacere, un atelier artizanal, unde pregătește cozonaci, prăjituri și zacuscă, iar recent a anunțat că face angajări, pentru a o ajuta să facă față cererii mari. Din păcate, însă, după ce a publicat un videoclip pe rețelele de socializare în care arăta câteva ingrediente pe care le folosește, se pare că prezentatoarea TV a fost certată de către internauți. Ea este acuzată că folosește chimicale în compoziția prăjiturilor și cozonacilor în locul alimentelor naturale.

„Sunt pline de E-uri”, „Chimicale la găleată, o cremă de casă se face cu ingrediente de la A la Z, adică fructe proaspete, piureuri din fructe, pastă din nuci, migdale etc.”, „Și 150 lei cozonacul ARTIZANAL, la care a recunoscut că folosește această bază pentru creme. Adică face o cremă banală în care pune o lingură de fistic pentru aromă și culoare și gata cozonacul!”, „Eu credeam că aveți rețete proprii de creme, nu industriale. Comentez pentru că am făcut o comandă de cozonac”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la un filmuleț publicat de Gabriela Cristea, pe pagina sa personală de Facebook.

La rândul său, Gabriela Cristea a ținut să le răspundă celor care nu au avut ceva bun de zis: „Pentru toate «perfectele» care comentează fără să se uite la material până la capăt și se dau curatele Pământului, aceste cutii sunt doar pentru noi acasă, să le consum eu și familia mea. Să le încerc, să le schimb și să fac ce mă taie capul pe mine. Nu pleacă nicăieri și nu au nicio legătura cu laboratorul meu. Acolo sunt niște măsuri igienico sanitare ieșite din comun, pe care nu cred că le mai găsiți în 5 locuri din București.

„Pentru toate ipocritele care nu sunt în stare de nimic, dar dau lecții gratuit”

Așadar, le mănânc eu și familia mea, așa cum considerăm noi de cuvință. Așa că, vă rog să mă lăsați cu textele de doi lei, că așa fac o curățenie cu block pentru toate ipocritele care nu sunt în stare de nimic, dar dau lecții gratuit. Nu vă place, vă rog să mă blocați și să vă vedeți de treaba voastră, către paginile altor perfecte ca voi”, le-a transmis soția lui Tavi Clonda internauților.

De asemenea, un cofetar a sărit în apărarea prezentatoarei TV și a ținut și el să explice în secțiunea de comentarii cum stau, de fapt, lucrurile: „De regulă nu prea mă amestec în comentarii, dar fiind și cofetar certificat, vreau să punctez anumite chestii pentru anumite urmăritoare care vorbesc în necunoștință de cauză. Acestea sunt niște paste cremă foarte intense, care se adaugă într-o cremă patiseră într-o măsură foarte mică în raport cu crema, pentru a da gustul cremei respective, lămâie , fistic, portocală etc.

Se folosesc în toate laboratoarele care practică cofetăria modernă. Mai bine interesați-vă ce conțin prajiturelele pe care le mâncați de la cofetăriile din colț de stradă. Baftă, Gabriela Cristea în tot ceea ce ți-ai propus să faci!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net