Gabriela Cristea, pusă la zid că se afișează indecent atunci când gătește: „Ce doamnă a fost … și ce a ajuns”

Gabriela Cristea a fost, din nou, criticată de fani. Prezentatoarea TV pare că nu scapă deloc de ochii internauților. Deși soția artistului Tavi Clonda este în vizorul oamenilor de foarte multă vreme, vedeta nu le dă replica de prea multe ori, mai ales când aceștia se iau de aspectul fizic.

Gabriela Cristea, pusă la zid de fanii care au criticat-o după ce și-a scos bustul la înaintare
Gabriela Cristea, pusă la zid de fanii care au criticat-o după ce și-a scos bustul la înaintare

„Suntem obișnuiți de atât timp (cu criticile n.r). Ea este și mai de mult decât mine în showbiz, fiind și mai mare. Comentariile pozitive sunt mai multe și mai ok. Cel mai mult a deranjat-o faza în care s-a scris că a băut la emisiune. Eu m-am supărat pe ea că a deranjat-o. Am vorbit despre ea, a deranjat-o cel mai tare.

În rest nu a fost. Nu a fost mare lucru. O deranjează știrea asta cu cozonacii ei, a făcut și acte, îi lasă 5-10-100 de zile să vadă cum sunt și are notat totul. Nu am făcut asta pentru bani, am făcut-o de plăcere. Au zis oamenii că vor și ei. Găsește locuri de muncă pentru comunitatea ei”, a spus recent Tavi Clonda, la Xtra Night Show.

„Bravo vouă! Sănătate, mamaie!”

Gabriela Cristea, aspru criticată de internauți
Gabriela Cristea, aspru criticată de internauți

Și totuși, deși atât Gabriela Cristea, cât și soțul ei, s-au obișnuit cu părerile tăioase ale internauților, se pare ca face ce face și ajunge tot în vizorul acestora. Într-un videoclip, publicat la cu ceva timp în urmă, prezentatoarea TV a fost pusă la zid de către fani pentru modul în care arată. Chiar dacă filmulețul era menit să le arate cum pregătește mâncarea și că nu trăiesc doar pe picior mare, cei din mediul online s-au luat de aspectul fizic.

„Gabriela a mâncat-o pe Marceluța?”, „Doamne, nici nu-i dai 70 de ani bunicii tale! Bravo vouă! Sănătate, mamaie!”, „Femeia bătrână face ciorba bună”, „Să te mândrești cu bunica ta”, „Frumoasă bunică ai. Să-ți trăiască!”, „De ce nu a folosit protecție solară..?”, „Ce doamnă a fost … și ce a ajuns”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net