Cum gestionează Gabriela Cristea hate-ul din mediul online: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut la emisiune”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de mai bine de 10 ani de zile. Au o familie minunată și o carieră de succes. Sunt extremi de activi în social media și împărtășesc momente din cariera lor, iar aprecierile sunt pe măsură. Nici criticile nu stau departe de ei, însă reușesc să le ignore. 

Gabriela Cristea / foto: Arhiva Click!
Gabriela Cristea / foto: Arhiva Click!

Tavi Clonda a fost prezent în cadrul unei emisiuni televizate și a vorbit despre hate-ul din mediul online. Totuși, artistul nu a putut să treacă cu vederea momentul în care internauții au acuzat-o pe soția acestuia că a băut în timpul emisiunii. Află întreaga declarație, din rândurile de mai jos. 

Tavi Clonda: „Eu m-am supărat pe ea că a deranjat-o”

Nu mai reprezintă deloc o noutate faptul că părerile internauților pot fi deseori tăioase. Gabriela și Tavi știu cel mai bine acest lucru, astfel că au învățat să și gestioneze acest fenomen. Totuși, în urmă cu câteva luni, apăruseră diverse zvonuri conform cărora Gabriela a intrat în emisiune în stare de ebrietate. Conform spuselor soțului ei, pe prezentatoare a deranjat-o extrem de tare. 

 „Suntem obișnuiți de atât timp. Ea este și mai de mult decât mine în showbiz, fiind și mai mare. Comentariile pozitive sunt mai multe și mai ok. Cel mai mult a deranjat-o faza în care s-a scris că a băut la emisiune. Eu m-am supărat pe ea că a deranjat-o. Am vorbit despre ea, a deranjat-o cel mai mare.

În rest nu a fost. Nu a fost mare lucru. O deranjează știrea asta cu cozonacii ei, a făcut și acte, îi lasă 5-10-100 de zile să vadă cum sunt și are notat totul. Nu am făcut asta pentru bani, am făcut-o de plăcere. Au zis oamenii că vor și ei. Găsește locuri de muncă pentru comunitatea ei”, a spus Tavi Clonda la Xtra Night Show.

Ce spune despre afacerea cu cozonaci

Recent, vedeta a demarat o afacere cu cozonaci. Fiind pasionată de gătit, aceasta a decis să treacă peste tot felul de critici și să își vadă liniștită de ceea ce are de făcut. În prezent, vedeta are peste 3.000 de unități în precomandă.

„Nu a mai dormit de câteva nopți. E acolo (nr. la patiserie) încontinuu. Are și câteva doamne care o ajută. De o lună de zile lucrează cu ele, dar tot e ea acolo. Are precomandă de 3.000 de cozonaci. Eu le-am zis că ajut cu ce pot, dar nu mă bag la asta. E business de familie, dar eu ajut din umbră. Face mai multe produse, zacuscă, dulceață de ardei iute, la dulce se pricepe foarte bine, a dat lovitura așa” , a mai spus soțul Gabrielei Cristea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net