De la ce pornesc, de cele mai multe ori, certurile dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. „Am putea să ne despărțim”

Gabriela Cristea (49 de ani) și Tavi Clonda (44 de ani) formează un cuplu de mai bine de 10 ani și au împreună o familie minunată, dar și o carieră de succes. De asemenea, sunt extrem de activi pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășesc cu fanii momente speciale din viața lor. Astfel că, deși par un cuplu care poate trece peste orice dificultate, mulți se întreabă dacă au existat vreodată certuri aprinse între cei doi și dacă au ajuns la despărțire.

Cum gestionează Gabriela Cristea și Tavi Clonda certurile în căsnicie / foto: colaj Facebook
Cum gestionează Gabriela Cristea și Tavi Clonda certurile în căsnicie / foto: colaj Facebook

Gabriela Cristea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tavi Clonda de mai bine de 10 ani, iar în 2015 s-au căsătorit. Prezentatoarea TV și soțul ei sunt doi părinți împliniți, având împreună două fetițe minunate, pe Victoria și Iris. Cu toate că, de-a lungul timpului, cuplul a avut de-a face cu critici din partea internauților, se pare că nimic nu a reușit să îi despartă și au trecut împreună peste orice greutate.

Gabriela Cristea: „Tavi este cel care aplanează conflictele de cele mai multe ori”

În cadrul unui interviu, Gabriela Cristea a oferit detalii din căsnicia ei cu Tavi Clonda, vorbind despre modul în care gestionează ea și soțul ei certurile, de la ce pornesc și cine le aplanează cel mai des.

„Nu știu să spun, că nu e un singur subiect din cauza căruia noi ne supărăm, să zicem, că de certat nu ne-am certat niciodată atât de rău, încât să nu ne vorbim, dar sunt situații și situații, ca în orice familie. Nu știu să spun acum, de cele mai multe ori, probabil că din cauza energiei scăzute ne certăm, pentru că, într-adevăr, să ai doi copii mici, să ai cariere, să-ncerci să mai faci și alte business-uri pe lângă, să te ocupi și de casă, să vrei să faci lucruri extraordinare în lumea asta e complicat și energia scade, probabil la nivel foarte, foarte jos, iar cea mai multă energie ne-o consumă copiii.

De obicei, atunci când suntem cu energia jos apar discuții, pentru că, știi cum e, nu mai poți, și când nu mai poți ai nevoie de celălalt care să te susțină. În general, Tavi este cel care aplanează conflictele de cele mai multe ori și el este cel împăciuitor”, a declarat Gabriela Cristea, pentru viva.ro.

Nu au întâmpinat discuții grave care să ducă la despărțire

De asemenea, vedeta a recunoscut că, din fericire, nu s-a ajuns niciodată la despărțire: „Din fericire, cred că suntem un cuplu care nu a trecut printr-o asemenea experiență. Mai mult de câteva ore nu am fost niciodată certați și chiar și-n orele alea nu ne doream altceva decât să stăm de vorbă unul cu celălalt și să încercăm să rezolvăm problemele pe care le avem.

N-avem timp, probabil, de chestiile astea, pentru că avem foarte multe lucruri de făcut și preferăm să ne concentrăm pe lucrurile pe care le avem de făcut și mai puțin pe certuri și pe motive pentru care am putea să ne despărțim, fiindcă motive am putea să găsim la orice colț de stradă. Cred că e mai greu să gestionezi o relație care să funcționeze cu adevărat”, a mai spus prezentatoarea TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
Dana Deac jpeg
banner Connect-R
Emilia Ghinescu. Sursa foto: Click!
cub corina caragea png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
actorul Constantin Rauţchi FOTO Facebook png
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net