Gabriela Cristea nu scapă de valul de hate. După gafa comenzilor de cozonaci pentru Paște, fanii o taxează din nou

Gabriela Cristea și-a dus pasiunea pentru gătit la nivel de afacere în urmă cu doar câteva săptămâni. Prezentatoarea de televiziune mărturisea emoționantă faptul că și-a deschis un business care presupune vânzarea cozonacilor artizanali. Totuși, la scurt timp de la debut, vedeta a ajuns în mijlocul unui scandal care pare a fi departe de sfârșit. 

Gabriela Cristea / foto: Arhiva Click!
Gabriela Cristea / foto: Arhiva Click!

Cu puțin timp înainte de Paște, Gabriela Cristea a primit multe comenzi de cozonaci pe care, din păcate, nu a reușit să le onoreze în totalitate. Pe lângă faptul că și-a dezamăgit anumiți clienți, vedeta este luată acum în vizor pentru „neseriozitate” și din cauza prețurilor prea mari ale produselor pe care le vinde. 

Gabriela Cristea, criticată de fani după problemele cu livratul cozonacilor

Recent, internauții au pornit un adevărat scandal în secțiunea de comentarii a postărilor de pe Facebook pe care Gabriela Cristea le face. Într-unul dintre clipurile video din social media, vedeta de televiziune a mărturisit faptul că după o perioadă zbuciumată, a venit momentul să revină la activitățile zilnice. 

Așadar, bruneta a mers astăzi să cumpere tăvi speciale pentru produsele de patiserie și cofetărie pe care le pregătește și le vinde. A menționat că urmează să încerce noi rețete. În secțiunea de comentarii, fanii au devenit extrem de acizi în reacții și și-au spus toată durerea: 

„Poate vă iese ceva mai bun, că ați dat-o în bară cu cozonacul. Și niște prețuri mai rezonabile”; 

„Eu am luat cozonac cu nucă la 900 de grame! Dar a fost crud, aluat pus într-o formă minusculă pentru gramajul lui! Era foarte mic, foarte greu și nu era copt, nu am putut să-l mănânc ! Mai multă atenție la cozonaci, că doar dai bani pe ei și îi aruncăm că nu sunt buni!”;

„Nu ai inventat tu nimic, hai să fim serioși! Reproduci ce ai mâncat prin Italia, prin Franța și pe unde te mai plimbi tu. Succes în continuare și "mai ușor cu pianul pe scări" - au fost doar o parte dintre mesajele primite de Gabriela Cristea, din partea internauților. 

Gabriela Cristea a întâmpinat probleme cu comenzile de Paște

Mulți români s-au bătut pentru a avea pe masa de Paște măcar unul dintre cozonacii Gabrielei Cristea. Din anumite probleme care nu au ținut de ea, așa cum amintește, vedeta nu a putut onora toate comenzile. 

„Am avut o zi extrem de grea și agitată. Am muncit atât de mult în ultima vreme. Și eu, și oamenii care m-au ajutat. Am muncit de dimineața până seara în speranța în care toate comenzile vor ajunge la voi. Am omis un lucru. Am omis factorul uman. Astăzi am fost foarte supărată. În ciuda faptului că am reușit să facem toate comenzile pe care voi le-ați trimis, din păcate, unele dintre ele stau într-un depozit la curier.

Ceea ce pentru vor ar fi trebuit să fie un cozonac, care o să lipsească acum de pe masa de Paște, pentru noi înseamnă bani pierduți, muncă aruncată la gunoi, precum și produse aruncate la gunoi. Pentru că toate produsele care nu vor ajunge în termen la voi, vor fi primite cu retur și evident vor fi aruncate. Fiți siguri că nimeni nu a încercat să vă țepuiască. Toate produsele care nu vor ajunge la voi, vor fi returnate către noi și voi vă veți primi banii înapoi.

E greu să vezi că tu muncești și îți duci lucrurile până la capăt și din păcate, fără vina ta, ba chiar în ciuda dorinței de a-ți onora angajamentele, se întâmplă lucruri care țin de factorul uman. Da, am avut probleme cu firmele de curierat. Problema este că noi avem produse care sunt în termen de valabilitate. Cu siguranță vor ajunge săptămâna viitoare la voi și sper ca atunci să gustați o fărâmă din bucuria cu care noi am muncit zilele acestea.

Credeți-mă, chiar am muncit de la 5 și jumătate dimineața și până seara târziu în noapte. Din păcate, nici sărbătorile acestea legale nu ne-au fost prielnice, pentru că de 1 mai curieratul nu a funcționat, iar ieri a trebuit practic să trimitem toate comenzile. Probabil că sunteți câțiva dezamăgiți de faptul că nu ați primit coletele acum în prag de sărbătoare. Față de voi, chiar dacă nu este vina noastră, îmi cer mii de scuze”, a transmis Gabriela Cristea, prin intermediul unui videoclip publicat pe pagina sa personală de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
Dana Deac jpeg
banner Connect-R
Emilia Ghinescu. Sursa foto: Click!
cub corina caragea png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
actorul Constantin Rauţchi FOTO Facebook png
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net