Tavi Clonda a ajuns la capătul puterilor! Sătul de jigniri și vorbe rele, a reacționat: „Succesul ăsta nu vine așa...”

Gabriela Cristea (49 de ani) și Tavi Clonda (44 de ani) sunt extrem de activi pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășesc cu fanii momente speciale din viața lor, însă, de cele mai multe ori, ei au parte de critici din partea internauților. În cadrul unui podcast, cântărețul a mărturisit că nu mai este dispus să le permită celor din mediul online să-i jignească familia.

Tavi Clonda, decis să nu le mai permită internauților să-i jignească familia / foto: arhiva Click!
Tavi Clonda, decis să nu le mai permită internauților să-i jignească familia / foto: arhiva Click!

Invitat în podcastul „Celebru și Părinte” cu Marius Gheorghiu, Tavi Clonda a vorbit despre aparițiile pe care le are el și soția sa, Gabriela Cristea, pe rețelele de socializare. Cei doi formează una dintre cele mai urmărite și apreciate familii din mediul online, fiind extrem de activi pe rețelele de socializare, acolo unde au decis să le împărtășească fanilor fel de fel de experiențe din viața de zi cu zi.

Din păcate, însă, această expunere vine la pachet și cu multe răutăți și comentarii negative, astfel că Tavi Clonda a luat o decizie radicală: nu mai este dispus să le permită anumitor internauți să aducă jigniri familiei sale.

„Față de copii, noi doi nu ne contrazicem, nu ne certăm, pentru că copilul nu o să mai știe, dacă avem alte păreri, deși noi doi avem cam aceleași idei, vorbim în particular, nu față de copil, pentru că așa el îl ia aliat pe celălalt, pe tine te discreditează.

Chiar acum două săptămâni am avut un video, eu sunt un tip care dacă tu mă înjuri, eu nu te înjur înapoi, însă acum două săptămâni am făcut cam un milion de vizualizări pe Facebook, în care am spus «Gata, până aici, nu mai permit să vă luați de copii, de Gabriela».

„Am primit și comentarii negative, că nu-mi place să accept adevărul”

Am primit și comentarii negative, că nu-mi place să accept adevărul, îmi poți spune orice, să ne ajutăm unii pe ceilalți, fără fake-uri, nu fac reclamă degeaba. Asta înseamnă adevărata influencereală, nu când ai contract”, a declarat Tavi Clonda, în cadrul podcastului „Celebru și Părinte” cu Marius Gheorghiu.

De asemenea, cântărețul a ținut să explice că în spatele conturilor de pe rețelele de socializare este extrem de multă muncă, dedicare și timp petrecut exclusiv contentului: „Deci eu accept părerea și sfaturile celor de acasă, dar nu jigniri și atunci am stopat asta, s-a mai cumințit treaba, pentru că eu nu am nevoie de mulți. Asta cu hate-ul e o problemă generală, sunt bineveniți și ei, dar nu cei care vorbesc urât.

Tot succesul ăsta nu vine așa, e muncă, ea acum e pe locul trei la Facebook, eu pe șase, dar asta nu vine așa, este muncă și e ok că Facebook-ul te apreciază, noi muncim de mulți ani.

Cu cât mai sus ajungi, cu atât ai mai mulți urmăritori, dar și oameni care te blamează. Cel mai mult la anumiți hateri este că îi influențează și pe alții. Se iau unii după alții și la un moment dat trebuie să pui stop și am pus acum două săptămâni. Dar ne-am asumat acest lucru și sperăm că toate acestea sunt cu scop bun”, a mai spus Tavi Clonda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
tamoaki hamatsu colaj captura video jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andreea balan cu victor cornea la roland garros jpg
irinel columbeanu jpg
netflix pixabay png
banner Leonard Doroftei
image
actualitate.net
image
actualitate.net