Tragedie uriașă în lumea muzicii! Un cântăreț s-a împușcat accidental în timp ce filma un videoclip pe Instagram

Ultima actualizare:

O tragedie fără margini a avut loc în Statele Unite, unde un rapper în vârstă de numai 17 ani s-a împușcat accidental în cap. Totul s-a petrecut atunci când tânărul filma un videoclip pentru rețelele de socializare.

Tânărul avea doar 17 ani / foto: GoFundMe
Tânărul avea doar 17 ani / foto: GoFundMe

Totul s-a petrecut recent, pe data de 15 mai, iar autoritățile din Statele Unite au precizat faptul că tânărul a fost găsit fără viață în casa sa din Suffolk, statul Virginia. Adolescentul în vârstă de numai 17 ani a murit din cauza leziunilor cauzate de arma pe care a folosit-o.

În ciuda faptului că Poliția din Statele Unite nu a făcut publică identitatea tânărului, familia acestuia i-a dezvăluit numele, Raleigh (Rylo) Huncho.

Mai mult decât atât, rudele tânărului au deschis un cont de donații pe platforma GoFundMe, pentru a o susține financiar pe mama acestuia. „Bună ziua, mătușa mea și-a pierdut recent fiul de 17 ani din cauza unei răni împușcate auto-provocate la cap. Era singurul ei fiu! Era unicul părinte, dar avea grijă de fiul ei cât a putut mai bine”, scrie în anunțul de pe GoFundMe, potrivit Digi 24.

Un adolescent s-a împușcat accidental în timp ce filma un videoclip

De asemenea, familia acestuia a mai menționat și faptul că încearcă să descopere circumstanțele care au condus la moartea acestuia.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini în care adolescentul dansează și cântă în camera lui, în fața unei camere de luat vederi, pentru un videoclip de pe Instagram Stories. El avea în mână și un pistol, care, în cele din urmă, a condus la tragedia în care tânărul și-a pierdut viața.

Din păcate, în timp ce dansa, se presupune faptul că adolescentul a ridicat siguranța armei, iar la scurt timp după aceea, a tras, accidental, un foc. Rana provocată de armă l-a ucis pe loc pe tânăr, iar la începutul acestui an, el a apărut cu aceeași armă și într-un videoclip care a fost postat pe TikTok. Tânărul avea lunar 680 de ascultători pe Spotify.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net