Bătaie în Parlamentul României! Momentul în care deputatul Dan Vîlceanu l-a lovit pe Florin Roman. VIDEO

Ultima actualizare:

Scene șocante au avut loc în Parlamentul României! Deputatul liberal Florin Coman îl acuză pe Dan Vîlceanu, fostul său coleg de partid, că l-a bătut!

Imaginile cu incidentul din Parlamentul României au fost recuperate de pe o cameră de supraveghere, iar până la acest moment, Dan Vîlceanu a refuzat să vorbească despre ce s-a întâmplat. „Singurul lucru pe care îl spun este că nu voi da declaraţii pe aşa subiecte, pentru că nu vreau să intru în scandaluri marca Roman”, a spus acesta, potrivit adevarul.ro. Deputatul liberal Florin Coman susține că fostul său coleg de partid a încercat să îl muște.

„Astăzi am trăit un momement prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată. I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL”, a spus Florin Coman. „A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen. În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului”, a mai spus acesta, care dorește să depună și o plângere.

Scene șocante în Parlamentul României

Deputatul liberal Florin Roman a mai spus că Dan Vîlceanu ar fi încercat să în zona capului, în zona urechii. „Nu vreau să mă ante-pronunț văzând comportamentul domniei sale după ce a realizat ceea ce a făcut, (am constatat că) tremura în permanență, avea o privire pierdută, fixă, ceea ce mă poate duce cu gândul că domnia sa are și alte probleme”, a mai spus acesta.

Anul trecut, fostul ministru de Finanțe Dan Vîlceanu a fost exclus din PNL, iar solicitarea pentru îndepărtarea acestuia din partid a venit chiar din partea filialei Gorj. Nicolae Ciucă, șef al Senatului cât și președinte PNL, a scris pe rețelele de socializare un mesaj, după incidentul din Parlament.

„Violența fizică este de neacceptat, cu atât mai mult cu cât se întâmplă aici, în Palatul Parlamentului. Am fost trimiși aici de oameni, ca să lucrăm pentru ei și pentru interesul comun al societății. Avem datoria morală de a da un exemplu de comportament decent și civilizat, cu respectarea regulilor.

Cum putem face mai bine pentru țară și pentru români dacă nu putem respecta reguli de bază? Atacul asupra domnului Florin Roman arată măsura unei lipse de caracter și conduită morală din partea deputatului Dan Vîlceanu, condamnabilă și inacceptabilă. Cer conducerii Camerei Deputaților să ia măsurile necesare în această situație”, a scris acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net