Sute de blocuri din București rămân fără apă caldă! Care sunt zonele afectate

Din păcate, nu mai puțin de 811 de blocuri din Capitală rămân iar fără apă caldă. De vină ar fi unele avarii la reţeaua de termoficare, cât și lucrări de înlocuire a conductelor.

Peste 800 de blocuri din București rămân fără apă caldă
Peste 800 de blocuri din București rămân fără apă caldă

Noi probleme cu apa caldă în Capitală! Nu mai puțin de 811 de blocuri din București rămân fără apă caldă, potrivit anunțului făcut de Termoenergetica. Mai precis, este vorba despre 231 de blocuri aflate în Sectorul 1, de 107 blocuri din Sectorul 2, cât și despre 26 de blocuri din Sectorul 3.

Pe lângă acestea, în Sectorul 4, nu mai puțin de 144 de blocuri rămân fără apă caldă, în timp ce în Sectorul 5, este vorba despre 163 de blocuri. În final, în Sectorul 6 din Capitală, nu mai puțin de 140 de blocuri vor fi nevoite să se confrunte cu această problemă. Termoenergetica estimează că totul ar trebui să se rezolve până pe data de 24 mai.

Sute de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă

„Termenul afișat (mai precis, data de 24 mai - n.r.) pentru punerea în funcțiune a punctului termic este estimat.

Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor.

Vă comunicăm că sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici - SCADA deține date (informații transmise în timp real dispeceratelor de sector) pentru un număr de 836 din totalul celor 1027 puncte termice aflate în exploatarea Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) S.A.

Pentru punctele termice nemonitorizate SCADA (191) personalul CMTEB se deplasează periodic în teren în vederea efectuării verificărilor.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE - 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației”, a transmis Termoenergetica, în cursul zilei de marți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
Orsova Veche jpg
sanziene unsplash jpeg
bulgaria 2098838 1280 jpg
bloc China jpg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
castraveti png
pisică  foto   Shutterstock jpg
555 (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net