Gabriela Cristea, jignită după ce a spus ca vrea să țină post negru: „Soțul se va plictisi de tine”

Ultima actualizare:

Cunoscuta prezentatoare Gabriela Cristea a făcut în social media o postare prin care își anunța comunitatea de fani faptul că dorește să înceapă să țină post negru. Unul dintre urmăritorii săi a dorit să-i atragă atenția asupra faptului că sunt șanse ca Tavi Clonda să se „plictisească” de ea atunci când o aude „plângându-se” de diverse stări. 

Gabriela Cristea / foto: Arhiva Click!
Gabriela Cristea / foto: Arhiva Click!

Cunoscută deja pentru faptul că nu puține sunt ocaziile în care vorbește cu fanii despre diverse probleme, întâmplări sau gânduri pe care le are, de data aceasta Gabriela Cristea și-a dorit să le ceară acestora un sfat despre postul negru, însă una dintre reacțiile primite a fost neașteptată. 

Gabriela Criste: „Sunt tare curioasă ce-mi scrieți voi” 

Pe contul personal de Facebook, vedeta de televiziune a încărcat un videoclip prin prisma căruia le împărtășește urmăritorilor săi din social media faptul că își dorește să înceapă o perioadă de post negru. Gabriela Cristea a recunoscut faptul că a venit momentul să se ocupe mai mult și de propria persoană. 

„Vorbeam zilele trecute despre faptul că aș vrea să țin post negru, pentru că aș vrea să ajung la autofagie. Sunt tare curioasă ce-mi scrieți voi, pentru că îmi doresc această stare de autofagie. 

Autofagia înseamnă că organismul nu mai primește hrană din care să poată să-și procure energia, și atunci începe să folosească din resursele pe care le are organismul, respectiv începe să se folosească de țesutul adipos pe care tu l-ai depus de-a lungul timpului”, a fost doar o parte din mesajul transmis de Gabriela Cristea fanilor săi. 

Aceștia, la rândul lor, au reacționat. O persoană i-a transmis vedetei de televiziune următorul mesaj; 

„Draga mea, îți scrie o persoană de 75 de ani, din propria experiență. Ascultă-mă bine, nu încerca scuze de orice fel, tu ești cea mai importantă ființă, ai grijă de tine. 

Soțul se va plictisi de tine când te va auzi plângându-te de diverse stări. Copiii sunt destul de egoiști ca să nu te bage în seamă, ei au cerințe, nu vor să știe ce efort din partea ta implică. Pe scurt, fă o pauză undeva fără copii, soț etc. 

Singură, într-o clinică specializată, liniște, dietă supravegheată de un specialist. Crede-mă, acum este tot ce-ți trebuie ca să rezolvi oboseala cronică pe care o ai. Dacă continui la fel ca până acum, nu te văd bine” - a scris o persoană în secțiunea de comnetarii a postării de pe Facebook. 

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vasile banescu purtator de cuvant patriarhia romana jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
emily burghelea jpg
Locația, florile și logistica au fost cel mai greu de realizat la nuntă Andei Adam cu Joseph Adam
Banner dependenți păcănele
cristina vasiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net