Geanina Ilieş, la 36 de ani ca în adolescenţă. Imagini neretuşate cu prezentatoarea Pro TV

21 ianuarie 2022   Vedete românești

O apariţie destul de rară faţă de altele din showbiz. Rară, dar preţioasă! Este vorba despre Geanina Ilieş, prezentatoarea de la PRO TV, care a făcut furori în urma cu 3 ani la „Ferma”. Şi acum face, cu noile forme, pe care le-a dobândit după ce s-a îngrăşat 5 kilograme. Iată cele mai noi fotografii cu diva sexy. 

Are 36 de ani, dar acelaşi tonus şi postura zveltă ca pe vremea când defila pe podiumurile de modă. S-a lansat în showbiz destul de devreme. În octombrie 2007, Geanina câştiga concursul de frumuseţe Miss Fotomodel România, dupa ce în urmă cu opt luni îl adusese pe lume pe băieţelul ei, Patrick Alexandru.   

După podiumul de modă, au urmat pupitrul de ştiri, roluri în seriale, posturi care i-au scos în evidență latura sensibilă şi feminină, însă latura puternică și-a arătat-o în emisiunea „Ferma”, în urmă cu trei ani, unde a dovedit că se poate descurca în orice situaţie.  

Acum, la 15 ani distanţă de la debut, Geanina este aceeaşi. Parcă a „îngheţat” timpul.  Peste câteva luni împlineşte 37 de ani, dar chipul şi silueta sunt neschimbate. 70 la sută o ajută gena, 20 la sută, sportul, iar restul de 10 la sută sunt procedurile coporale pe care şi le face la propriul salon. Tot acolo au surprins-o şi fotoreporterii Click!, în zona de nord a Capitalei, unde şatena deţine un salon de estetică corporală.  

Geanina Ilieş s-a îngrăşat 5 kilograme

Din când în când, merge să se răsfeţe la tratamente corporale dar de cele mai multe ori se ocupă se ocupă de bunul mers al lucrurilor, este amabilă cu clienţii, cară cutii. Zilele trecute, la ora prânzului, Geanina a ieşit cu un pachet voluminos în braţe pe care l-a cărat până la maşina. Îmbrăcată sport, cu adidaşi, pantaloni şi bluză neagră şi accesorizată cu ochelari şi o geanta mare de firmă. Frumoasa prezentatoare a emisiunii „Hai să fim super”, de la Pro Tv, a prins forme rotunde şi este mai sexy ca niciodată.

Dacă înainte avea 49-50 de kilograme, la 1,74 m, acum are în jur de 55 de kilograme şi îi stă foarte bine cu noua siluetă. Merge la sală zilnic unde se antrenează o oră cel puţin, însă mănâncă orice, bun şi sănătos.

«PATRICK MI-A SCHIMBAT TOTAL VIAŢA»

Vedeta este mămica unui băiat în vârstă de aproape 16 ani în educaţia căruia se implică enorm de mult. 

„Patrick mi-a schimbat total viaţa, mi-a metamorfozat psihicul şi m-a făcut să-mi iau în serios acest angajament de mamă. Am devenit mult mai sensibilă, e tot ce iubesc mai mult, mai curat şi mai neconditionat”, spunea Geanina în urmă cu câţiva ani. Acum Patrick studiază la un liceu de elită şi este pasionat de tehnologie.  

 Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Mai multe din click.ro