George Burcea și Keed de la Chefi la cuțite, scandal cu înjurături: «Trebuie să bați ouă, nu femei»

5 mai 2022 7:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

George Burcea și Keed de la Chefi la Cuțite continuă scandalul, început acum aproape jumătate de an, după ce fostul membru Șatra Benz a făcut o postare pe social-media, ce l-a înfuriat la culme pe actor.

George Burcea e pornit împotriva lui Keed de la Chefi la Cuțite, din cauza unei postări făcute acum aproape șase luni, despre momentul în care actorul a fost acuzat de instigare la violență împotriva femeilor. 

Se pare că George Burcea nu e dispus să uite atât de ușor reacția lui Keed față de un episod care l-a afectat extrem de mult pe actor, așa că fostul soț al Andreei Bălan a reluat cearta. 

De unde a început conflictul? Ei bine, Keed a reacționat acum jumătate de an la scandalul în care a fost implicat Burcea, din cauza declarațiilor controversate ce instigau la violență domestică. 

Citește și George Burcea își cere scuze pentru declarațiile împotriva femeilor. Cum se justifică actorul

RIP. Mi-a părut bine”, a postat Keed pe rețelele de socializarea, făcând aluzie la cariera lui George Burcea, ce ar fi putut fi distrusă din cauza afirmațiilor.

Burcea a și Keed au reluat șirul jignirilor, după aproape jumătate de an. Cei doi și-au adresat câteva vorbe dure prin intermediul comentariilor și postărilor de pe rețelele de socializare. 

Keed l-a ironizat pe Burcea, deoarece consideră că actorul s-a autovictimizat gratuit și a vorbit despre asumare într-o manieră ipocrită. 

,,Mă Georgică, nu te-a învățat nimeni că un om cu adevărat asumat, nu vorbește despre asumare", a postat Keed, la secțiune Story, vis-a-vis de un schimb de replici avut cu actorul.

Burcea i-a răspuns imediat și i-a reproșat concurentului de la Chefi la Cuțite că a făcut o postare, pe care, ulterior a șters-o. 

,,Am văzut cum m-ai trolat, apoi ai șters și ultimul punct. Am mai văzut asumați din ăștia ca tine. Fii cuminte și dacă e să trolezi, măcar fii bărbat până la capăt." i-a spus George Burcea lui Keed. 

Keed i-a reamintit lui Burcea discursul delirant al acestuia despre violența domestică și a conchis cu o replică ironică. 

,,Îți dau eu rețetă bună dacă vrei, dar vezi că trebuie să bați ouă, nu femei", i-a transmis Keed,actorului. 

George Burcea i-a dat replica lui Keed cu o fotografie în care apare alături de regizorul Tim Burton, cu care actorul a colaborat pentru o peliculă ce se filmează la noi în țară. 

,,Ce poze pune bucătarul, vs ce poze pun eu. Uite ți-am dat șansa să mai apari într-un articol", a scris Burcea, la secțiunea Story pe Instagram.

George Burcea, acuzat de instigare la violență domestică

Anul trecut, George Burcea a publicat pe rețelele de socializare un clip de-a dreptul îngrijorător, în care actorul instiga la violență domestică, după ce anumite fane l-ar fi criticat pe actor deoarece îi place să gătească.

Citește și George Burcea, în centrul unui scandal după ce a instigat la violență împotriva femeilor: «Să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune»

Fostul soț al Andreei Bălan a reacționat extrem de ostil și a afirmat că, astfel de femei, care nu știu să aprecieze bărbați ca el, merită să fie bătute de partenerii lor. Actorul și-a cerut ulterior iertare pentru derapajul extrem de grav. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe