Getuța Sterp, foc și pară după ce Beni i-a făcut o surpriză de zile mari: „Cum vi se pare treaba asta?”

28 mai 2024 11:38   Vedete românești

Getuța Sterp a răbufnit în mediul online, la scurt timp după ce a avut parte de o surpriză frumoasă din partea lui Beni. Copilul de suflet al familiei Sterp a vrut să-i facă o bucurie Getuței și astfel i-a oferit câteva cireșe. Din păcate, gestul frumos l-a costat aspru pe adolescent. Despre ce este vorba, aflați din rândurile de mai jos. 

Getuța Sterp a ajuns la sufletele multor români după ce a devenit cunoscută prin prisma fratelui său mai mare, Culiță Sterp. De atunci, tânăra a început să devină mult mai activă în social media, acolo unde și-a creat o mare comunitate de fani. 

Getuța Sterp, consternată de gestul unei femei 

În cadrul unei postări pe Instagram, în secțiunea InstaStory, sora cântărețului a postat o imagine în care ține în mână cireșele primite din partea lui Beni. Cu toate că a fost extrem de încântată de surpriză, tânăra a rămas extrem de dezamăgită când a auzit pățania de care a avut parte cel care îi este ca un al treilea frate. 

Concret, pentru a putea lua cireșele pe care i le-a oferit Getuței, adolescentul a întins mâna peste gardul unei femei. Gestul său a fost extrem de criticat, astfel că Getuța a dorit să împărtășească această experiență cu fanii din social media, cerându-le astfel și o părere. 

„Beni mi-a adus câteva cireșe de la o tanti, care l-a certat foarte urât, pentru că a întins mâna peste gard să ia. Cum vi se pare treaba asta?”, a scris Getuța Sterp, în postarea de pe Instagram.

Motivul pentru care Beni a absentat de la nunta Getuței 

Nunta Getuței cu Sebi a fost unul dintre cele mai urmărite evenimente ale anului 2023. Dintre toți invitații, marele absent a fost Beni. Și cum speculațiile nu au putut fi oprite, Mama Geta explica atunci motivul pentru care adolescentul nu i-a fost aproape în ziua nunții fiicei sale. 

„Pe Beni, Getuța l-a invitat la nunta, însă a zis că nu are costum. Nu am dat de el că nu am umblat toată ziua după el că am avut atâta treaba. Dar o să îi ducem, cu siguranță, prăjituri și mâncare, ce rămâne pe aici. De toate o să-i ducem.”, a declarat mama Geta.

Mai multe