Imagini din camera în care Irina Columbeanu stă în America. Locuiește în casa lui Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor

18 septembrie 2024 10:15   Vedete românești

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, în vârstă de 17 ani, locuiește de mai bine de 7 ani în America, împreună cu mama ei și iubitul acesteia, Mr. Pink. Și, cum este destul de activă pe rețelele de socializare, adolescenta a publicat câteva videoclipuri din camera ei în care le prezintă internauților diverse ținute. Cum arată dormitorul Irinei Columbeanu?

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în Statele Unite ale Americii în urmă cu peste 10 ani și locuiește într-o vilă de lux din Malibu, Los Angeles, deținută de iubitul ei Mr. Pink. Împreună cu aceștia locuiește și fiica pe care o are cu fostul milionar de la Izvorani, Irinuca. 

Cu toate că Irina a locuit o bună perioadă de timp în România după divorțul părinților ei, alături de tatăl ei la Izvorani, în vara anului 2018, adolescenta a decis să plece la mama ei în America. Bineînțeles, mutarea nu a fost deloc una ușoară pentru ea, însă acum se bucură de un stil de viață pe care multe adolescente îl visează. De altfel, atât pe meleagurile românești, cât și peste Ocean, Irinuca a avut tot ceea ce și-a dorit și a trăit o viață de lux.

Cum arată dormitorul Irinucăi

Cum este destul de activă pe rețelele de socializare, fiica fostului milionar de la Izvorani și a Monicăi Gabor s-a filmat recent în încăperea propriului dormitor. Arătându-le internauților ținutele cu care își începe ziua, Irinuca poate fi văzută într-o cameră spațioasă, aranjată cu mult bun gust, tinerească, și dotată cu facilități moderne. Tânăra are baie proprie, aerisire și alarmă de incendiu, dar, probabil, căci așa ne-am imagina, și un dressing generos.

Irina Columbeanu este în prezent angajată într-un restaurant, unde lucrează ca ospătăriță, ocupându-se în același timp și de școală, urmând cursuriile Malibu High School (MHS). Noua ei atitudine și schimbările de look continuă să impresioneze fanii de pe TikTok. Se pare că fiica fostului milionar de la Izvorani vrea să-și construiască propriul drum în viață.

Mai multe