Irinel Columbeanu, mărturisiri șocante despre situația financiară din vremea lui Ceaușescu: „Trăiam ca animalele”

Irinel Columbeanu, cunoscut om de afaceri din România, a fost mereu în atenția presei datorită vieții sale luxoase și a aparițiilor publice frecvente.

irinel columbeanu jpg

În anul 2007, averea sa era estimată la 150 de milioane de euro, însă astăzi Irinel duce o viață modestă, după ce a pierdut aproape toți banii. Puțini cunosc însă povestea părinților săi și modul în care aceștia au făcut avere în perioada comunistă.

Recent, fostul afacerist a făcut dezvăluiri despre familia sa, oferind detalii despre parcursul profesional al părinților săi în perioada regimului lui Ceaușescu, potrivit BZI. 

Familia Columbeanu în epoca comunistă

Tatăl lui Irinel, Ion Columbeanu, a fost inginer și avea mai mulți angajați în subordine, reușind să obțină o situație financiară foarte bună pentru acele vremuri.

Familia locuia în Ploiești și se bucura de un trai confortabil, având o casă mare și două autoturisme, iar tatăl său câștiga un salariu considerabil de 6.000 de lei.

În schimb, mama sa, Georgeta Columbeanu, era secretară într-o instituție publică și a ales să ducă o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor.

Deși soțul ei a avut numeroase apariții publice, Georgeta a preferat să nu apară pe micile ecrane, nici măcar în reality show-ul în care fiul ei și fosta soție, Monica Gabor, erau protagoniști.

Dezvăluiri despre trecut și dificultățile de pe vremea lui Ceaușescu

Într-un interviu, Irinel Columbeanu a descris perioada adolescenței sale ca fiind una privilegiată, având acces la bunuri și confort, spre deosebire de mulți alți tineri din acea perioadă.

Cu toate acestea, el a menționat și dificultățile specifice regimului comunist: „Trăiam ca animalele, degeaba aveam bani dacă nu aveam acces la nimic.” Familia sa a dus o viață bună din punct de vedere material, dar era afectată de restricțiile regimului comunist. Mama sa, Georgeta, a murit în 2008 din cauza unui cancer galopant, iar tatăl său, Ion, a decedat în 2016, la vârsta de 90 de ani.

Relația cu Monica Gabor și viața fără avere

După pierderea averii, Irinel Columbeanu a rămas într-o situație financiară dificilă. Pe lângă problemele financiare, el suferă și din cauza distanței față de fiica sa, Irina, care locuiește în Statele Unite alături de mama sa, Monica Gabor, și partenerul acesteia, Mr. Pink.

Monica Gabor a fost criticată pentru decizia de a lua fiica în America, însă pare dedicată viitorului Irinei, iar cele două par să ducă o viață fericită dincolo de Atlantic.

În ciuda dificultăților, Irinel Columbeanu continuă să fie o figură publică, discutând deschis despre viața sa și încercând să își refacă existența după pierderea imensă suferită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
FotoJet (4) jpg
Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate jpg
Ilinca Goia
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net