Motivul pentru care Monica Gabor nu a venit în țară alături de fiica ei! „Este prinsă acolo”

Nu cu mult timp în urmă, în luna iunie, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor ajungea în țara noastră, pentru a-și petrece aici vacanța. Însă, chiar dacă tânăra a fost mereu însoțită, mulți români s-au întrebat de ce nu a fost și mama ei alături de ea. Acum, Ramona, sora Monicăi Gabor, vorbește despre ce s-a întâmplat.

Irina Columbeanu alături de mătușile ei
Irina Columbeanu alături de mătușile ei

Irina Columbeanu ateriza în România chiar pe data de 14 iunie, la mai bine de 5 ani distanță de la ultima întâlnire pe care a avut-o cu tatăl ei. Ea și-a petrecut întreaga lună călătorind prin țară, iar Irinel Columbeanu a fost extrem de fericit de vizita pe care i-a făcut-o fiica lui.

În plus, Irina Columbeanu a vizitat și orașul natal al mamei ei, Bacăul. Cu toate acestea, de-a lungul acestei vacanțe frumoase, adolescenta în vârstă de numai 17 ani a fost însoțită de mătușa ei, Ramona Gabor. Din acest motiv, mulți români s-au întrebat de ce nu a reușit să vină în țară și mama tinerei. Acum, sora acesteia vorbește despre ce s-a întâmplat.

„Anul acesta nu a putut să călătorească”

Ramona a fost mereu alături de nepoata ei pe timpul vacaneți, iar în cadrul podcast-ului lui Teo Trandafir, aceasta a spus că Monica Gabor nu a putut călători în acest an. Cu toate acestea, ea a mai spus că este posibil ca Monica Gabor să vină foarte curând și a vorbit și despre experiența pe care o are atunci când se reunește cu sora ei.

„Anul acesta nu a putut să călătorească. Este prinsă acolo, dar cred că va veni foarte curând. Anul acesta cred că ne vom vedea. E frumos când ne reunim.

Ultima dată am fost în Dubai toate trei surorile. Ne reunim, când vine, întotdeauna eu fiind cea care călătorește mereu e imposibil să nu sar în primul avion și să ne întâlnim, oriunde ar fi”, a mărturisit Ramona Gabor, la podcastul lui Teo Trandafir.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix pixabay jpg
Elena Udrea și Adrian Alexandrov la botezul fetiței lor, Eva Maria jpeg
image jpeg
asia express sezonul 7 foto Antena 1 jpg
netflix pixabay jpg
Lucian Mîndruță a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D
Noul sezon Chefi la cuțite începe din 17 noiembrie la Antena 1 foto: Antena 1
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net