Cu se ocupă și din ce face bani Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Ramona Gabor și-a aniversat ziua de naștere cu mare fast în Dubai. Vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani, însă se pare că draga ei soră nu i-a fost alături la petrecere. Cu toate acestea, Ramona a fost o adevărată răsfățată și s-a bucurat de cadouri inedite din partea celor dragi.

Ramona Gabor a împlinit 35 de ani

Ramona a petrecut în lux la aniversarea celor 35 de ani ai săi. Vedeta a servit cina la un restaurant fin alături de persoanele apropiate. Pe lângă urările și mesajele de „la mulți ani”, femeia de afaceri a primit o mulțime de buchete de trandafiri, iar apartamentul său opulent s-a transformat într-o veritabilă grădină cu flori superbe. Recunoscătoare pentru cadourile minunate, Ramona a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare

Copleșită de recunoștință pentru prietenii incredibili și familia iubitoare care au făcut ziua mea de neuitat. Generozitatea lor și marea de flori mi-au atins inima profund. Binecuvântat să am pe fiecare dintre voi în viața mea. Mulțumesc că m-ai făcut să mă simt atât de iubită și prețuită. Iată conexiunile frumoase care fac viața extraordinară”, a scris Ramona Gabor pe contul personal de Instagram.

Cu ce se ocupă sora Monicăi Gabor

Nici nu e de mirare că a avut parte de o asemenea zi de naștere. Ramona Gabor trăiește ca o prințesă în celălalt capăt al lumii, în Dubai, unde locuiește de 11 ani. Vedeta nu doar că este model, ci și femeie de afaceri. Ramona are un adevărat succes cu parfumul pe care l-a lansat în țara arabă. Chiar a mărturisit că Monica și Mr. Pink au ajutat-o cu afacerile.

Uite, recent am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamanatului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi.”, povestea pentru Click! Ramona Gabor în urmă cu câțiva ani. 

Deși iubește Dubaiul, Ramona a mărturisit că nu exclude categoric ideea de a se muta muta înapoi în țara natală. Un prim pas este și faptul că după 10 ani, vedeta și-a petrecut pentru prima dată sărbătorile de iarnă la Bacău. A fost o decizie spontană, dar care i-a făcut mult bine, având în vedere durerea cumplită pe care o purta de ani de zile: moartea mamei. Ulterior, acum 3 ani și tatăl Ramonei a decedat, însă vedeta a sărbătorit cum nu se poate mai bine alături de rudele din Bacău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net