Mădălin Ionescu compară prețurile de la noi din țară cu cele de pe Coasta de Azur: „Sunt mai mici decât în România”

Mădălin Ionescu a petrecut ultima lună în concediu în străinătate, iar în acest timp a fost nevoit să ajungă la o concluzie îngrijorătoare: prețurile din supermarketurile de pe Coasta de Azur, sau din Italia, sunt mai mici decât cele din țara noastră!

Mădălin Ionescu și soția sa, în vacanță / foto: Facebook
Mădălin Ionescu și soția sa, în vacanță / foto: Facebook

Prezentatorul TV Mădălin Ionescu a vorbit într-o postare de pe TikTok despre situația prețurilor din țara noastră. Acesta a mărturisit că deja supermarketurile din România sunt mai scumpe decât cele din destinații de lux, precum Coasta de Azur, sau chiar și decât cele din Italia.

„Pot să vă spun cu mâna pe inimă, și lucrul asta poate fi confirmat de aproape orice român care locuiește în afară, dar mai are legături cu țara, că, inclusiv în Franța, pe Coasta de Azur, rețineți acest lucru - pentru cei care nu sunteți familiarizați cu destinația, este una exclusivistă - la supermarketuri cel puțin, prețurile sunt mai mici decât în România. Nu este niciun fel de exagerare”, a spus Mădălin Ionescu într-o postare pe TikTok, potrivit adevarul.ro.

„Prețurile sunt mai mici decât în România”

Mădălin Ionescu a explicat că se cheltuiește mult mai puțin la supermarketurile din Franța, sau, cu aceeași sumă ca cea pe care am plăti-o în țara noastră, am cumpăra mult mai multe produse pe Coasta de Azur. „La brânzeturi, la ulei, la unt, la carne, prețurile sunt mai mici decât în România”, a explicat Mădălin Ionescu.

Și în Italia prețurile sunt mult mai mici, iar urmăritorii de pe TikTok ai prezentatorului au rămas uimiți de exemplele date de acesta. Chiar și o banală pizza mare a costat în Italia doar 5 euro, în timp ce în România prețurile trec și de 14 euro.

„Italia este mult sub ceea ce se întâmplă la noi în sectorul comercial, deși calitatea produselor de acolo și diversitatea lor este uriașă. Și da, prieteni, prețurile sunt mult mai mari în România.

Cu aceeași bani, în Italia, la un supermarket scump, cumpăr de două ori mai multe produse decât în România. În Franța, pe Coasta de Azur, la InterMarche, de exemplu, cu banii cu care la un lanț de supermarketuri din România cumpăr de două ori și chiar mai puține produse, acolo umplu niște sacoșe”, a mai spus Mădălin Ionescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net