Irinuca a mers la mănăstire alături de mătușile ei, Ramona și Alina Gabor. Fiica lui Irinel Columbeanu se bucură de timpul petrecut cu familia

Irina Columbeanu a atras atenția cu aparițiile ei în România, unde a revenit pentru câteva zile pentru a-și revedea tatăl, pe Irinel Columbeanu. Recent, tânăra a mers la o mănăstire alături de mătușile ei, Ramona și Alina Gabor.

Irina Columbeanu, vizită la mănăstire alături de mătușile ei / foto: arhiva Click!
Irina Columbeanu, vizită la mănăstire alături de mătușile ei / foto: arhiva Click!

În timpul vizitei în România, Irinuca, în vârstă de 17 ani, a stat puțin în București, după care a călătorit la Cluj, a ajuns chiar și la Iași, dar și la Bacău, acolo unde le-a văzut pe rudele mamei sale. De altfel, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a mers recent și la o mănăstire alături de mătușile ei, Ramona și Alina Gabor.

Irina pare că se bucură de timpul petrecut în țară, publicând mai multe fotografii pe rețelele de socializare, care au fost apreciate și comentate chiar și de prietenii ei din America. Ea și mătușile ei au purtat hainele specifice pe care le-au primit de la mănăstire și s-au fotografiat împreună. Tânăra de 17 ani este toată un zâmbet și se distrează de minune alături de familia ei.

Irinuca a mers la mănăstire alături de mătușile ei, Ramona și Alina Gabor

Irina Columbeanu, vizită la mănăstire alături de mătușile ei / foto: Instagram
Irina Columbeanu, vizită la mănăstire alături de mătușile ei / foto: Instagram

Ramona Gabor a venit pe meleagurile românești direct de la Dubai, pentru a își vedea nepoata, pe 18 iunie. Irinuca și mătușa ei s-au îmbrățișat minute în șir cu ochii în lacrimi, semn că nu se mai văzuseră de mult. Chiar și fostul milionar de la Izvorani a fost vizibil emoționat atunci când a dat cu ochii de Ramona, pe care a îmbrățișat-o și el de bun-venit.

Irina Columbeanu s-a mutat în America în 2018, unde era stabilită deja mama ei, Monica Gabor. Într-un interviu recent, ea a a declarat că nu intenționează să-și continue studiile universitare în SUA și se gândește să studieze medicina în Elveția.

Vreau să fac medicina în Elveția și sunt foarte pasionată de acest subiect. Îmi place știința foarte mult. Vorbesc trei limbi străine: engleză, română și franceză. În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult, a fost o schimbare bună și pozitivă, sunt recunoscătoare că m-am mutat în America, dar sunt foarte recunoscătoare și că am putut să mă întorc în România și să-mi văd tatăl”, a dezvăluit Irinuca, în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net