Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Surpriză de proporții! Ramona Gabor a venit, în această după-amiază fierbinte, în România, de la Dubai. Irinel Columbeanu și fiica lui, Irinuca, au întâmpinat-o cu îmbrățișări calde, la aeroport. Fotoreporterii Click! au primele imagini cu Ramona în țară!

Se reunește familia pentru Columbeanu?! Surpriză mare pe Aeroportul Otopeni unde, marți după-amiază, și-a făcut apariția cu un aer lejer, direct de la Dubai, Ramona Gabor, în carne și oase.

Irinel o aștepta pe Moni, dar a sosit Ramona! 

Ramona Gabor a aterizat pe pământ românesc și a fost întâmpinată la aeroport de Irinel Columbeanu, fiica lui Irinuca, venită și ea acum câteva zile în țară din America, și de nașul Matei Miko. 

Fotoreporterii Click! prezenți la fața locului au surprins imagini emoționante de la sosirea Ramonei Gabor pe aeroport. Iri și Irinuca au așteptat-o cu mari emoții pe brunetă, iar, de cum și-a ochit mătușa, fiica Monicăi Gabor i-a sărit în brațe. 

Irinuca Columbeanu și Ramona s-au îmbrățișat minute în șir cu ochii în lacrimi, semn că nu se mai văzuseră de mult. După cum se știe Ramona locuiește la Dubai, iar Irinuca s-a mutat din 2018 la mama ei, în America. 

Și Irinel a fost vizibil emoționat atunci când a dat cu ochii de Ramona, pe care a îmbrățișat-o și el de bun-venit, chiar dacă trăgea speranțe ca în țară să ajungă, de fapt, Monica.

„A venit Irina cum mi-a promis, acum să vedem poate vine și Monica”, a spus Irinel cu câteva zile înainte ca fiica lui să vină din America, pentru wowbiz.ro.

Irinel, într-o stare vizibil deteriorată! Merge ținut de brațe de apropiați 

Din fotografiile surprinse de fotoreporterii Click! reiese, însă, că starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu, care a suferit recent un AVC, nu este una deloc bună la acest moment. 

Îmbrăcat într-un tricou galben și cu o geacă maro, Iri este susținut de apropiați ca să poată merge. Familia lui Matei Miko i-a dat o mână de ajutor fostului milionar, ținându-l de ambele brațe pentru a se putea deplasa. Probabil că emoțiile intense, dar și temperaturile foarte ridicate din București i-au cam dat de furcă lui Iri. 

Irinuca, ținută sexy, decoltată 

Irinuca, însă, era într-o formă de zile mari și radia lângă Ramona Gabor, făcându-i concurență la frumusețe și eleganță.

Fiica lui Irinel are 17 ani și este o adolescentă care deja fură priviri. La aeroport, Irinuca a făcut furori într-o rochiță scurtă, sexy, tinerească, în carouri, cu breteluțe. 

image

 Irinuca: „Mi-a fost foarte dor de tatăl meu”

Irinuca a venit, vineri 14 iunie, în țară, așa cum i-a promis tatălui său. Monica Gabor, însă, nu a venit împreună cu fiica ei, așa cum trăgea speranțe fostul milionar. 

Vineri noapte, Iri a mers la aeroport, încărcat de emoții și cu un buchet mare de flori, să-și aștepte fiica pe care nu o mai văzuse pe meleagurile natale de șase ani. 

Imediat după ce s-au bucurat de momentul revederii, Irinel și-a luat fiica și au plecat de la aeroport direct la Cluj, la nașul Matei Miko. Acesta i-a plimbat câteva zile prin Cluj, i-a dus la turneul de tenis unde au fost invitați Andre Agassi și Steffi Graf și la festivalul TIFF. 

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă.

Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara.

Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a spus Irina Columbeanu, la venirea în țară, pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”.

Irina are în plan să stea în țară aproximativ o săptămână. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net