Ion Cassian îi așteaptă pe Irinel și pe Irinuca, în vizită la azil! „Mi-au promis că vin zilele astea!” Ce program are Irinuca în România

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu (67 de ani) e în culmea fericirii! Fiica lui, Irinuca, s-a ținut de cuvânt și a venit în țară să-și vadă tatăl, după șase ani petrecuți la mama ei, în America. Întâlnirea de vineri noapte, de la aeroport, s-a lăsat cu lacrimi de fericire. Iri  și-a dus fiica direct la Cluj, unde cei doi petrec acum momente frumoase în compania nașului, Matei Miko. Ion Cassian a mărturisit, pentru Click!, că-i așteaptă și el cu nerăbdare, la azilul din Ghermănești.  

Irinel Columbeanu e fericit! Irinuca a venit, vineri 14 iunie, în țară, așa cum i-a promis. Monica, însă, nu a venit împreună cu fiica ei, așa cum trăgea speranțe fostul milionar. 

Vineri noapte, Iri a mers la aeroport, încărcat de emoții și cu un buchet mare de flori, să-și aștepte fiica pe care nu o mai văzuse pe meleagurile natale de șase ani. Când a plecat din țară, lăsându-și tatăl trist, singur și falit, Irinuca era doar o copilă, care lua drumul Americii la mama ei, ca să-și facă un rost în viață.

Vineri noapte, la aeroport, Iri a izbucnit în lacrimi când și-a văzut fiica, în carne și oase. Irina Columbeanu este acum o adolescentă răpitor de frumoasă, are 17 ani și vrea să devină neurochirurg în SUA. 

Iri și Irinuca, întâlnire emoționantă la aeroport! Milionarul a vărsat lacrimi de fericire

Întâlnirea celor doi a fost plină emoții, Iri și-a strâns îndelung fiica în brațe și a izbucnit în lacrimi. I-a dat buchetul de flori, iar întregul moment înduioșător tată-fiică a fost filmat de paparazzi WOWbiz.ro și postat ulterior pe platforma TikTok.

Imediat după ce s-au bucurat de momentul revederii, Irinel și-a luat fiica și au plecat de la aeroport direct la Cluj, la nașul  Matei Miko, care nu s-a dezlipit de ei în aceste zile. 

Ce program i-a pregătit Iri Irinucăi în România? Merg la Cluj și la munte

Matei Miko, nașul lui Irinel Columbeanu și al Monicăi Gabor, a fost cel care a și pus la punct tot planul de aducere în țară a Irinei și tot el le-a făcut programul în România celor doi, Irina urmând să stea în țară aproximativ o săptămână. 

Matei Miko este unul dintre oamenii care i-au rămas alături lui Columbeanu și după ce acesta și-a pierdut toată averea, ajungând falit. Afaceristul i-a luat pe cei doi, tată și fiică, și i-a dus direct la Cluj, pentru câteva zile. Însă, se pare că aceasta nu va fi singura destinație, pentru că cei doi au în plan să meargă și pe Valea Prahovei, urmând ca zilele următoare să revină în Capitală.

„O să mergem prin țară și o să vedem acolo cum vom reuși să ne descurcăm! O să stăm și în București, unde nașul meu Matei Miko are un apartament", a dezvăluit fostul milionar, într-un interviu pentru WOWbiz.ro.

Ion Cassian îi așteaptă pe cei doi în vizită la azilul din Ghermănești 

Ion Cassian, directorul azilului din Ghermănești, unde Irinel Columbeanu s-a mutat după ce nu a mai avut bani să plătească chiria la apartamentul unde locuia, a fost unul dintre prietenii care l-au ajutat pe milionar să-și aducă fiica în țară. 

De altfel, Irinel mărturisea că fiica lui a fost singura care i-a trimis bani din pușculița proprie pentru a-l ajuta să mai acopere din cheltuielile de la azil. 

Ion Cassian a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că îi așteaptă și el nerăbdător în aceste zile pe cei doi să treacă pe la azil, pentru ca Irinuca să vadă în ce condiții trăiește tatăl său acum la Ghermănești. 

„Nu nu a fost încă la noi la azil, dar îl așteptăm să vina cu Irina în câteva zile cred. Mi-a promis că vine ”, a declarat Ion Cassian, pentru Click!

Iri nu și-a mai văzut fiica acasă de șase ani!

Înainte cu o zi ca Irinuca să vină în țară, Iri a mărturisit că este foarte emoționat pentru că nu-și mai văzuse fiica de când a fost el în vizită în America. 

„Sunt un pic emoționat, dar încerc să trec peste acest moment. Sunt foarte bucuros și îi mulțumesc domnului Cassian, dar și nașului meu, Matei Miko, pentru faptul că ne-au oferit amândurora această posibilitate, de a fi din nou împreună", a mărturisit Irinel Columbeanu, pentru WOWbiz.ro, înainte de venirea Irinei în țară. 

Irinuca are iubit francez în America și vrea se facă neurochirurg. „S-ar putea să devin socru”

În 2018, Irinel Columbeanu a condus la aeroport o copilă timidă, dar cei șase ani petrecuți peste Ocean au transformat-o pe Irinuca într-o adolescentă frumoasă foc, delicată și stilată, dar și foarte inteligentă. La 17 ani, tânara își dorește să devină neurochirurg.

„Mi-a spus că își dorește să se facă neurochirurg. Eu i-am spus că știu că este o meserie foarte grea, dar cred că merită făcută din punctul de vedere material", a dezvăluit Irinel Columbeanu.

Fiica lui Irinel Columbeanu trăiește în prezent în Malibu, lângă Los Angeles, și se bucură de o companie selectă la școala la care merge. 

Irina își câștigă singură banii de buzunar, și-a luat permisul de conducere și este într-o relație cu un tânăr francez.

„În curând s-ar putea să devin socru. O să împlinească 18 ani și atunci s-ar putea să fie cerută în căsătorie. Eu știu că are un prieten, dar nu-l cunosc. Cred că este mai rușinoasă din punctul acesta de vedere. 

Mi-a spus niște nume franțuzești ale unor colegi de-ai ei, care probabil sunt de origine franceză. Mai multe nu știu. 

Țin legătura și cu Monica, am observat că este destul de cunoscută în America. Nu știu a reușit încă să-și realizeze visul de a deveni actriță de cinema, dar probabil că va reuși”, a spus fostul milionar, recent, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
ionut cercel jpg
cub maria dragomiroiu png
Marian Olteanu Clanul Foto Pro TV JPG
cum arata azi dylan paul conner fiul nadiei comaneci cu bart conner 485788 jpg
larisa udila jpg
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
Shifty Shellshock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net