Irinel Columbeanu, revedere emoționantă pe aeroport, cu Irinuca! I-a adus fiicei un buchet de flori și s-au îmbrățișat în văzul tuturor

Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu este în culmea fericirii! Fostul milionar și-a revăzut, în sfârșit, fiica, după atâta amar de vreme. Cei doi au fost surprinși pe Aeroportul Otopeni, vineri seară. Irinel Columbeanu a aşteptat-o pe Irinuca cu un buchet de flori şi a îmbrăţişat-o.

Irinel Columbeanu, revedere emoționantă pe aeroport, cu Irinuca / foto: arhiva Click!
Irinel Columbeanu, revedere emoționantă pe aeroport, cu Irinuca / foto: arhiva Click!

Irinuca a ajuns vineri noaptea în România! Fiica fostului milionar de la Izvorani a aterizat pe Aeroportul Otopeni din Capitală, în jurul miezului nopții, iar Irinel Columbeanu i-a adus flori și a îmbrățișat-o. Revederea emoționanță dintre cei doi a surprinsă în exclusivitate de paparazzii WOWbiz.

Este prima vizită în țară a Irinucăi de când, în 2018, s-a mutat în Statele Unite alături de mama ei, Monica Gabor. Înainte de a pleca în SUA, ea și tatăl ei aveau o legătură foarte strânsă, menținută și ulterior prin comunicarea frecventă la telefon și apeluri video.

Din pricina problemelor de sănătate, Irinel Columbeanu nu mai are accept de la medici să meargă cu avionul, astfel că, aștepta cu nerăbdare ca tânăra să ajungă în România și după atâta timp să-și revadă fiica.

Irinuca a sosit în România

O aștept pe Irina cu sufletul la gură. Pe 14 iunie, o să vină în România. Am vorbit cu ea ieri și m-am bucurat foarte mult. Am vorbit chiar și cu Monica prin mesaje și mi-a spus că se bucură din suflet că am luat legătura cu Irina”, ne spunea cu ceva timp în urmă fostul milionar.

Una dintre cele mai mari dorințe ale sale s-a transformat în realitate: această așteptare a luat sfârșit vineri noaptea, când Irinuca a aterizat pe Aeroportul Otopeni din Capitală, în jurul miezului nopții. Irina are 16 ani și este implicată în multe activități de succes în Statele Unite ale Americii. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a apărut chiar și în presa din Malibu.

De asemenea, fostul milionar dezvăluia că fata sa i-a trimis, la un moment dat, o sumă de bani și a apreciat foarte mult gestul Irinucăi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Decuseara, cântăreț jpg
image
image
image
image
image
image
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
banner costin mărculescu png
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net