Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre Monica Gabor. Este sau nu fericită: „Nu știu dacă și-a realizat visul”. Cum se numește în prezent fosta scorpie de la Izvorani

Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu face mărturisiri de zile mari despre relația lui cu Monica Gabor, fosta sa soție. Fostul om de afaceri a vorbit despre visul său pe care voia să și-l îndeplinească odată cu plecarea în America, acolo unde locuiește de mai bine de un deceniu alături de milionarul în dolari Mr. Pink. De asemenea, Irinel a spus care este adevăratul nume al mamei fiicei sale. 

Irinel și Monica au fost căsătoriți / foto: Arhiva Click!
Irinel și Monica au fost căsătoriți / foto: Arhiva Click!

Recent, Irinel Columbeanu a oferit un interivu pentru o emisiune televizată, în cadrul căruia a vorbit despre nerăbdarea cu care așteaptă revenirea Irinei, fiica sa, în România. Adolescenta îl va vizita în cadrul azilului în care își duce traiul de luni de zile. 

Irinel Columbeanu: „Nu știu dacă și-a realizat visul ei”

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Irinel Columbeanu a mărturisit că visul fostei sale soții încă de la bun început a fost acela de a-și clădi o carieră în domeniul actoriei. Cu toate că încă nu și l-a îndeplinit, bărbatul crede că va reuși. De asemenea, a făcut o dezvăluire neașteptată și despre numele real al acesteia. 

„Am observat că și în America e destul de cunoscută. Nu știu dacă și-a realizat visul ei de a deveni actriță de cinema, nu a reușit încă, dar probabil că va reuși. Să știți că acum o cheamă Monica Wangsuo, nu o mai cheamă Monica Columbeanu” - a spus Irinel Columbeanu, despre fosta sa soție. 

Irinel Columbeanu așteaptă nerăbdător revederea cu fiica sa 

Fostul milionar de la Izvorani a mai punctat faptul că revenirea în țară a fiicei sale, care va avea loc în doar câteva zile, îl încântă cu adevărat. Irinel Columbeanu este mândru de felul frumos în care Irina, fiica sa din fostul mariaj cu Monica, a crescut și a devenit o adevărată domnișoară.

„Corespund și cu fiica mea, tot așa, folosind emoticoanele. În general, îi scriu în limba engleză că, deși știe încă foarte bine și limba română, ca și limba franceză, dar prefer să îi scriu ori în engleză, ori în română, ori în franceză. Va veni să mă vadă aici unde stau în prezent. De-abia aștept să o revăd” - a mai spus Irinel Columbeanu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lajos kristof jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Irina Columbeanu Ramona Gabor
netflix g6957822cc 1280 jpg
Cum arată Ramona Gabor nemachiată  "Eşti superbă" jpeg
banner alex dobrescu png
image png
marcel insula iubirii jpg
banner Diana Dumitrescu png
banner Leonard Doroftei
image
actualitate.net
image
actualitate.net